Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves gyermeknél hogy és...

1,5 éves gyermeknél hogy és honnan veszik a vért az allergia vizsgálathoz?

Figyelt kérdés

Vérvétellel intézik, mivel nem bírná végig ülni a 30 perces vizsgálatot.

Több helyről hallottam, hogy ha nem találnak megfelelő vénát, akkor levetkőztetik a gyereket és ahol van megfelelő véna, onnan vesznek tőle.

Kb. mennyit vesznek tőle? Hány üvegcsével?

Mi van akkor, ha mozogni fog össze - vissza?!

Hogyan tudom biztosan és jól lefogni?

2013. ápr. 9. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

szia. nem kell meg ijedni :)

a kézfejéből szoktak általában.

1-2 csővel ( lila)

és nem te fogod le hanem az ápolónő. erősen fogják ők :) általában téged kiküldenek

2013. ápr. 9. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Svábhegyi Gyógyintézetbe megyünk. Nem hinném, hogy onnan kiküldenének.

Meg amúgy sem szeretnék a folyóson tartózkodni, miközben a lányom a torkát is véresre üvölti..

2013. ápr. 9. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
külföldön élünk.benyugtatoztal mert 3an nem birtuk lefogni.mondjuk mütét miatt kellett gondolom allergia vizsgalat miatt nem ütik ki a gyereket itt sem!
2013. ápr. 9. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
valoszinuleg a kezfejebol, de nagyon hamar tortenik es tenyleg ki szoktak kuldeni a szuloket arra a 2 percre, mert ha bent vannak segito szandekukkal akadalyozzak a vervetelt es a gyrek is jobban tiltakozik. az o erdekeben...
2013. ápr. 9. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnek volt vérvétele (eltérő okból), és mindannyiszor kézfejből vették, viszont minket egyik alkalommal sem küldtek ki. Az ölembe vettem a gyereket, segítettem lefogni a karommal, gyorsan megvolt.
2013. ápr. 9. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hogyan tudod lefogni, majd ott megmondják. Nekem úgy kellett, hogy háttal ült nekem, és elölről átkaroltam úgy, hogy közben lefogtam a karjait.
2013. ápr. 9. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

eddig 2x vettek a lányomtól vért (egyszer sem allergiavizsgálat miatt.)

8 hónaposan a fejéből, mert nem találtak más helyet rajta, illetve közel másfél évesen a könyökhajlatából, csak egy vérképet akart a bőrgyógyász. engem egyszer sem küldtek ki, de nem néztem, mennyit vesznek.

Nővér vagy ápoló fogta le mindkétszer.

Mikor a fejéből vették, na az rettenetes volt. :(

2013. ápr. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!