Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez jó lesz oviba szülinapra?

Ez jó lesz oviba szülinapra?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 4éves azt találta ki hogy,süssünk csokis-banános muffint és a fiúknak zöld a lányoknak lila habbal díszítsük,és mindenkinek a jelét szúrjuk rá kis zászlókon mert ez az ő jele! :) Ez mellé még viszünk vmi rostos levet meg ropit! Szerintetek megfelel így? volt aki pogit sütött!Nem fognak az én habos muffinjaimtól infartust kapni? :DElég lesz minden gyerkőcnek ovónénijeinknek meg a 2 dadusnak 1-1 muffin??
2013. ápr. 9. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a kérdésre válaszolva:

szerintem igen, elég 1-1 muffin

főleg, ha visztek mellé rostos levet meg ropit.

a gesztust kell értékelni (zászlócskák), nem a mennyiséget :)

és igen, jó ötlet :)

2013. ápr. 9. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Újfajta hülyeség,hogy csak boltit lehet bevinni. (hozzátéve,legutóbbi cukrászdai irtódrága tortától az egész család hasa ment 3 napig,ennyit erről)

Normál muffinból elég kell legyen 1 db.

És ugye lesz hozzá ropi,ivólé.

2013. ápr. 9. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:

nálunk is csak boltit lehet bevinni, én egy nagy szatyros kekszet vittem be és almalevet, ennek is nagyon örültek a gyerekek :) amúgy nálunk szendvicset se lehet bevinni, nálatok ti visztek reggelit? csak ezen megakadt a szemem, nálunk van az oviban reggeli, így itthon nem is eszik a gyerkőc, csak kakaózik :)

na de hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem egy muffin elég, bőven, tortából se kapnának többet, gondolom ebéd után kapják meg, így nem is biztos, hogy minden gyerek le bír gyűrni egy egészet :)

a jeles zászló is nagyon aranyos ötlet, viszont a színezett cukros hab nekem mint szülőnek egy picit sok, én azt nem tennék rá a helyedben mert nem minden szülő örülne neki :) mondjuk ez is olyan, te ismered azt a közösséget, nálunk pl. a lányok fele elhízott így nem is vinnék nekik ilyeneket :/

2013. ápr. 9. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Off: nem téged akartak leszólni szerintem ( még az elején amit magadra vettél) csak tényleg sokfelé ez a rendelet van érvényben és mereven ragaszkodnak hozzá. Ez rendelet, nem a "kinek milyen tiszta a konyhája" teszt vagy a "kiből nézzük ki hogy szalmonellás alapanyagból főz" hanem így van és kész.

On: ha nálatok LEHET házit vinni akkor nagyon jó ötlet a muffin és elég egy mindenkinek! nem arról szól a szülinap hogy na akkor 2 pofára mindenki bekajáljon sütiből:))) Nagyon jó ötlet, nem annyira uncsi mint a torta és külön aranyos a zászló meg a más színű bevonat is mint ötlet.

Daduskáknak meg óvónéniknek is legyen elég egy, örüljenek hogy kapnak.

Nálunk pl. csak bolti vagy cukrászdai sütit lehet vinni, számlával. Én is utálom mert felénk tescó van meg nagyon rossz cukrászdák és ezerszer finomabbat süt sok anyuka meg még talán én is, de mindegy , ez a rendelet akkor nincs mit tenni. (ÁNTSZ egyébként).

De nálunk is azt szokták mondani az óvónők (28 an vannak a csoportban) hogy bőven elég a 16 szeletes mert elfelezik a szeleteket. Nem cél hogy tortával lakjanak jól egész napra és vannak akik még azt a felet se eszik meg.

2013. ápr. 9. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Az ötlet nagyon jó. Csak annyit tennék a többi részéhez, hogy lehet hogy a te konyhád szerinted patyolat, de valyon minden csoporttárs anyukájáé az? Én úgy vagyok nyugodt, hogy boltit eszik a bölcsis gyerekem, nem olyat amit ki tudja milyen körülmények között csináltak otthon.

Te is csak addig leszel ilyen határozott, míg nem kerültök kórházba valami jó kis fertőzéssel.

2013. ápr. 9. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:

az ötlet jó ,kedves és ha az ovoda megengedi akor csináld de én inkább hab nélkül csinálnám .

de igen is sok helyen csak boltitt lehet bevini,mert ez a rendelet ,és esetleges ellenörzésnél kaphat némi fejmosás,a vezetö.

2013. ápr. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!