Kisfiam kukaca le van tapadva, és fitymaszűkülete is van! Urológus, vagy sebész foglalkozik ezzel a problémával? Kihez forduljak?
szia, az én fiam 16 hónapos, tegnap voltunk a Heim Pál kórházban, mert neki is fitymaszűkülete van! (Pest megyében lakom) Keresd Dr. Merksz Miklóst, Hétfő, Péntek 8.00-10.00-ig rendel! Beutaló nem kel!!! A portán be kell jelentkezni a gyerek taj kártyájával és majd szólítanak! (első emelet)
Mi kaptunk egy krémet amivel 4hétig kell kenni.Ha nem javul, műtét! Ne várj vele szerintem, nyugodtan vidd el a dokihoz! Nagyon jó orvos, a neten is rá tudsz keresni, ha gondolod e-mailben kérdezd meg mit csinálj! Nekem is válaszolt, nagyon korrekt doki!!!!
A Heim Pálban csonkolták le nekem is az előbőrt, nem is köszönöm meg
Kártérítésre nem számíthatok a nem működő péniszem miatt, mivel szerintük 5 éven belül kellett volna rájönni, hogy valami nincs rendben. Csak én mulya gyerek voltam és 10 éves korom táján még nem szexeltem - vesztemre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!