Mi az óvodai beíratkozás menete?
Azt gondoltam, hogy leadjuk a jelentkezési lapot május elején, júniusban kiértesítenek, hogy felvették a gyereket és beíratom. De egy kérdésnél mindenki májust írt a beíratkozásra:-(.
Tudnátok segíteni, hogy szokott lenni?
Nálunk áprilisban van a beíratás, tavaly is így volt.
Odamentem, leadtam a gyerek adatait (Taj szám, lakcímkártya, anyakönyvi kellett hozzá), és júniusban kaptam értesítőt a felvételről.
Nálunk így volt, de érdeklődd meg az adott ovitól, mert - hogy ne legyen olyan egyszerű - mindenhol másképp működik.
Nálunk be kell menni, a a gyerek papirjaival, es az óvodavezetonel beiratkoztunk. O el is mondja, hogy felveszik-e.
Vidéki kisváros :)
Nálunk mától szerdáig van a beiratkozás!
nincsen júniusban beiratkozás. a jelentkezés a beiratkozás, értelemszerűen az jelentkezik aki vinni is szeretné a gyereket.
elmész májusban akkor amikor kell, leadod a jelentkezési lapot, anyakönyvi kivonatot, munkáltatóit ha kérnek meg ami nálatok a feltétel és júniusban értesítenek. akkor kell menni ha nem vették fel, akkor lehet fellebbezi, egyébként csak majd a szülőire kell menni aug.-ban és majd ott elmondanak mindent
4. vagyok :)
jól le lettem pontozva... :) pedig nálunk tavaly így volt, most szintén megyek beíratni a gyerekemet egy másik oviba mert költözünk és ott sincs külön jelentkezés és beíratás :)
kérdező, majd kérdezd meg az ovitokban, az a biztos, ezek szerint ez is másképp van sok helyen (legalábbis gondolom ezért nyomtak ránk ennyi pirosat :D
Én mindenkinek zöld kezet adtam, Neked is :-).
A héten lesz a nyílt nap nálunk, mindenre rákérdezek, csak nem volt egyértelmű. De most sem az:-). Ez is mindenhol máshogy van úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!