Hova menjünk nyaralni egy 3,5 évessel? Hiányzik a tenger, a homokos tengerpart. Van olyan ötletetek, amire nem megy rá a gatyánk?
Én már rájöttem, hogy amíg a hitelt fizetjük, addig esélytelen a külföldi nyaralás :(
Egyszerűen akárhogy osztok-szorzok, 200 alatt nem állna meg a dolog, még önellátással sem, márpedig azt csak nagyon végszükség esetén vállalnám be (mármint a főzést és a vele járó hercehurcát, elvégre én is pihenni mennék).
Nekünk csak a legfőfőszezonban lenne jó, mert akkor zár be pont az ovi és azt az 5 hetet is nagyon necces megoldani, nemhogy ha még előtte mennénk nyaralni.
És pont abban az 5 hétben a legdrágább a szállás mindenhol, van ahol akár 50e Ft-al is többe kerül az az 1 hét!
A sógoromék tavaly Horvátországban voltak 4-en 1 hetet, all inc. ellátással 320e volt.
Idén Olaszországba mennek, 150 lesz ellátás nélkül csak a szállás, úgyhogy az is min. 300 lesz mindennel együtt.
Mi maradunk itthon, szerencsére Szép-kártyára kaptam majdnem 300e Ft-ot, abból telik majd.
... igen, még az is ugye meggondolandó, hogy olyankor főműsoridőben bazi meleg van a szigeteken, ahol annyira nincs meleg, oda meg 20 órát buszoznánk. Ellátással lenne a legjobb, de akkor már benne vagyunk bőőőven a 350-ben hármunkra, szóval még elfilozofálgatok magamban.
Tavaly is maradt a Balaton, de akkor jól megszívtuk, mert nem volt annyira jó idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!