mi nem. nálunk a húsvét és a mikulás csak csokis ünnep.
mondjuk megértem ha valaki valami aprósággal még meglepi a gyerekét, de nálunk mind a két ünnepkor más ünnep is van-névnap, szülinap- emellé már bele se fér, meg nem is értené.
mondjuk tavaly a húsvéttal nem jött össze ennyire, akkor kapott egy kifestőt is, idén nagyon egymás nyakán van, így nem lesz semmi csak a kertben csokikeresés, aztán elutazás a nagyszülőkhöz :)
Nem,elég az a csokimenyiség amit kapnak,illetve csokitojás vadászatott tartunk még.
2013. márc. 25. 10:27
6/13 anonim válasza:
Nekünk 1 éves a pici, így csokit nem kap. De mivel a családban minden gyerek kap valamit, (főleg csokit) így azért nem hagyjuk ki őt sem a szórásból. Kap játéktelefont meg egy plüssnyuszit.
2013. márc. 25. 10:47
7/13 anonim válasza:
Nyuszi formába teszek túrókrémet (túró, pici van.cukor, citrom, vaj) és ha megszilárdult, leöntöm olvasztott csokival, 1 plüssnyuszit kap a lánykám és egy húsvétos könyvet.
2013. márc. 25. 10:59
8/13 anonim válasza:
Ikreim vannak.
Kapnak közösen 1 udvari műanyag hintalovat, filctollat,füzetet, és 1-1 Milka nyuszit.
2013. márc. 25. 11:02
9/13 anonim válasza:
4,5 és 3 évesek
Apró kis matricákat, kis csattokat/hajbavalókat vagy hasonló kaliberű apróságokat szoktunk elrejteni a kertbe + icipici csokitojásokat. Ezen kívül 1-1 csokinyulat és 1-2 db kindertojást kapnak majd tőlünk + imádják az aszalt gyümölcsöket, pár zacskó ilyesmit is elrejtek majd nekik. Tavaly könyvet is kaptak még, de idén ez nem fért bele...
A mamáktól-rokonságtól úgyis dömpernyi édességet hozunk majd haza, még ősszel is abból szoktam a sütikhez elhasználni...
2013. márc. 25. 12:13
10/13 anonim válasza:
Biciklit terveztünk eredetileg. De: az auchanban le voltak értékelve az annapetik, "véletlenül" csúszott a bicó mellé kettő. És javasoltak neki fejlesztő társasokat, abból is vettem kettőt, de az kell, azt amúgy is megvettem volna. Szóval gazdag nyuszi lesz az idén, hála Istennek, de ez nem lesz mindig így. Tavaly apróbb játékotat kapott csak és persze jövőre sem kap még egy biciklit. És a csokihegyeknek sem vagyok a híve, a mikuláscsokoik egy része amúgy is még most is a hűtőben van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!