Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom miért nem nő?

Kislányom miért nem nő?

Figyelt kérdés
Már 3és fél éves és szeptember óta még mindig csak 92cm, szeirntem ez is amúgy is alacsony, de nőni meg nem nő. Hízni azt sikerült, de nem kövér, csa szép formás. Ok mi sem vagyunk túl magasak, de azért 7 hónap alatt nőhetett volna valamit nem? Szerintetek?
2013. márc. 24. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Lánykád orvosa nem mondott semmit?? Furcsa.
2013. márc. 24. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvileg egy átlagos 3,5 kislány hossza 99 cm. (Az én 2,5 évesem 90cm.)Furcsa,hogy nem nő,én mindenképp rákérdeznék védőnőnél,gyerekorvosnál.Segíthet talán,ha sokat sportoltok levegőn,és nyújtógyakorlatokat végeztek.Minél kevesebbet üljön görnyedt háttal.
2013. márc. 24. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyerekek nem mindig nőlnek. Sokszor egy ideig nőlnek., majd utána kerekednek, híznak. Lehet, hogy nálatok is ez van.
2013. márc. 24. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is sokáig szokott stagnálni, de 1 éven belül általában megnövi azt a pár centit. Általában a szülinapja körül lódul meg egy kicsit. 4 éves volt januárban és 103 centi. Ő sem nagy növésű.
2013. márc. 24. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
az orvosunk nem méri csak amikor a kötelező vizsgálatok vannak. amúgy meg alit lát minket, mert a lányom egészséges, idén télen is csak 2x volt könnyebb náthája. mozgékony, két percig nem tud a seggén ülni... nem hogy görbe háttal... :-)
2013. márc. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!