Cybex pajzsos autósülésről vélemény?
Biztonságos, de volt már egy kérdés és ott elég sok negatív vélemény volt róla. Nem tud mozognibenne a gyerkőc. Meg gondolj bele, úgy utazni hosszabb távon, hogy meg se tudsz mozdulni. Mi csak kipróbáltuk boltban, de nem hagyta, hogy elé tegyük a "pajzsot" ordított.
2013. márc. 22. 10:08
2/10 A kérdező kommentje:
Hát,én is pont így gondolom.
Az biztos, hogy én nem szeretném, ha ott lenne előttem egy nagy "valami", ezért gondoltam, hogy a gyerekeim is utálnák. Sokszor még az öv is idegesíti őket.
A pajzsos ülésben szabadabban tudnak mozogni, hiszen nem fogja őket közvetlenül az öv.
2013. márc. 22. 10:20
4/10 A kérdező kommentje:
Hú, hát nekem meg olyan érzésem van, hogy még a lábát sem tudná picit se felhúzni.
Persze én nem próbáltam :)) csak ránézésből érzem így. De nyílván akinek ilyen van, jobban ért hozzá.
Max a válla szabadabb,de a lábát meg se tudja mozditani
2013. márc. 22. 10:34
Én azt hallottam a pajzsos ülésekrő, hogy frontális ütközéskor jobb, de borulásnál rosszabb. Itt egy videó, bár ez nem Cybex, de pajzsos ez is:
www.youtube.com/watch?v=ik_9_FxAfrI 2013. márc. 22. 11:37
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Én is válaszoltam ennél a kérdésnél. Nekünk ilyen van, szeretjük, bár már nem használjuk a pajzsot, mert már több, mint 3 éves, és 15kg. De soha semmilyen problémánk nem volt a pajzzsal! Az én fiam nem túl izzadós, ilyen gondunk soha nem volt vele. A pajzs megszokás kérdése, az én gyerekem kifejezetten szerette, rajta autózott, rajzolt, a meséskönyvet is a tetején lapozta, nem okozott gondot. De próba nélkül ne vegyétek meg!
2013. márc. 22. 13:22
A pajzs nem éri el a gyerkőc lábát, hasát. Nekünk ilyen van. Szeret benne utazni a lányunk. Van, hogy hisztizik ha beleültetem, mert ő inkább sétálni szeretne, de akkor az övvel bekötés ellen is tiltakozik, nem csak a pajzs miatt. (Kipróbáltam tegnapelőtt, mert azt hittem a pajzs nem tetszik neki már.) Szerintem jó.
2013. márc. 22. 13:49
Megnéztem ezt a videót, kizárt, hogy így kirepüljön a pajzs mögül a gyerek. A Cybexből biztosan nem. Ugyan van hely, mint írtuk, de ekkora azért nincs.
2013. márc. 22. 13:52
Nekünk Cybex Isis-fixünk van, lassan 2 éves fiam imádja,tud benne mozgolódni,kényelmesen elfekszik benne,még a pajzs is tetszik neki,sokkal biztonságosabb,mint az előző ülésünk,biztosan nem izzad bele,jó anyaga van
2013. márc. 22. 14:15
Kapcsolódó kérdések: