Kedves anyukák, milyen gyors lázmérőt ajánlanátok?
Pedig a korházakban is fülhöméröt használnak. Braun van nekünk is.
Szuper. tényleg gyors, és a kislányom kb 1 éves korától maga akarja csinálni, csak pontosan bele kell találni a fül lyukba, így elöször én mérem majd ö. 2x szoktam mérni, mert másodikra annyi lesz neki mint a fenékben mért. (elsöre szerintem hideg a fej ezért 1 fokkal lejebb mér) ami fontos, hogy pontosan a lyukba kell mérni. ez felnötteknél egyszerübb, de gyerekknél kicsit nehezebb.
Amikor 2 éves volt én is vettem digitálisat méregdrágán, fülben mérőset....semmit sem ért. Visszatértem a hagyományosra, popsiba dugva...
Mára már elég egy homlokpuszi a hőmérséklet megállapításához :)
Köszönöm kedves válaszaitokat.A kisfiam lázát sima hőmérővel,csak úgy tudtuk megmérni,ha 3-an lefogtuk,hiába minden csel,éneklés,mese stb.
Vettünk egy fül és homlokmérő szenzoros lázmérőt,ez kifejezetten tetszik neki.Nem tartom a legpontosabbnak,de ha a hagyományossal,digitálissal mérem az sem ad pontos választ,mert közben visít és rugkapál,szóval ez legalább emberségesebb.Tetszik neki és kéri,hogy zenéljen a homloka.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!