Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák, milyen gyors...

Kedves anyukák, milyen gyors lázmérőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Digitális hőmérőnk van,ami viszonylag gyors és pontos,de a 2 éves kisfiam annyira fél a lázméréstől,hogy rémálom,mire sikerül lázat mérni nála.Ezért szeretnék olyat ami gyors,mint a fény,és aránylag pontos is.A fülhőmérőre gondoltam,de arról eddig még sok jót nem olvastam.
2013. márc. 20. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Pedig a korházakban is fülhöméröt használnak. Braun van nekünk is.

Szuper. tényleg gyors, és a kislányom kb 1 éves korától maga akarja csinálni, csak pontosan bele kell találni a fül lyukba, így elöször én mérem majd ö. 2x szoktam mérni, mert másodikra annyi lesz neki mint a fenékben mért. (elsöre szerintem hideg a fej ezért 1 fokkal lejebb mér) ami fontos, hogy pontosan a lyukba kell mérni. ez felnötteknél egyszerübb, de gyerekknél kicsit nehezebb.

2013. márc. 20. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is fülhőmérőt használunk. Ez olyan, ami homlokérintős is. Egy másodperc alatt megvan az eredmény és tökéletesen pontos. Semmi szenvedés, a gyerek szinte észre sem veszi.
2013. márc. 20. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Amikor 2 éves volt én is vettem digitálisat méregdrágán, fülben mérőset....semmit sem ért. Visszatértem a hagyományosra, popsiba dugva...

Mára már elég egy homlokpuszi a hőmérséklet megállapításához :)

2013. márc. 20. 09:29
 4/7 krisztivan ***** válasza:
Nekünk is van digitális.De egyáltalán nem pontos.Sosem mértem a popsijában a hőt.A régi higanyos hőmérőt bedugtam a hóna alá,ölbe vettem és közben játszottunk a másik kezünkkel.Ha nagyon nem ment akkor tv bevet és valami jó főzőműsorral le lehet kötni a figyelmét:-)) 2.5 éves és nincs problémánk a hőméréssel:-))
2013. márc. 20. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Fülhőmérőt használok én is. Ezt azért IS szeretem, mert amikor alszik is simán megmérem vele a lázát. Nem ellenkezik akkor sem ha ébren van, hozom a lázmérőt, már mutatja is a kis fülét, edugom bekapcsolom, és hamarabb megméri mint ahogy ezeket a szavakat leírtam.
2013. márc. 20. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves válaszaitokat.A kisfiam lázát sima hőmérővel,csak úgy tudtuk megmérni,ha 3-an lefogtuk,hiába minden csel,éneklés,mese stb.

Vettünk egy fül és homlokmérő szenzoros lázmérőt,ez kifejezetten tetszik neki.Nem tartom a legpontosabbnak,de ha a hagyományossal,digitálissal mérem az sem ad pontos választ,mert közben visít és rugkapál,szóval ez legalább emberségesebb.Tetszik neki és kéri,hogy zenéljen a homloka.:)

2013. márc. 23. 08:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Homlokhőmérő,pár másodperc,szóval többször is megtudod neki mérni,magamon teszteltem,tehát digitális hónalj,higanyos és ez és nemvolt eltérés.
2013. júl. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!