Szülés után muszáj, hogy pár napig valaki segítsen? Nektek segített valaki - édesanya, anyós, nagymama?
Nem volt plusz segítségem, őszintén szólva eszembe se jutott, hogy kellene, nem vagyok béna, hogy ne tudjam megoldani... Tökéletesen el tudtam látni a gyerekemet, pedig nekem is volt gátmetszésem, ami persze kényelmetlen volt, de attól még simán tudtam etetni, öltöztetni, pelenkázni... Az első pár napban még fáradt voltam a szülés miatt így tény, a főzéssel, mint olyan abszolút nem foglalkoztam, de rengeteg kifőzde van itt a környékünkön, ami olcsóbb is, mint mikor én főzök, úgyhogy most is hozom majd a kaját az első időszakban.
Összességében szerintem teljesen felesleges, hogy bárki is segítsen, régen rossz, ha anyuka (meg apuka) nem tudják egyedül megoldani a dolgokat. Az első napokban a babák szinte az egész napot végigalusszák, tehát anyuka is tud mellettük pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!