Segítség! Hogy magyarázam el? A ti gyereketek is megkérdezte már?
Olyan 7 éves lehettem, amikor nekem elmesélték a teljes sztorit. Pénisszel, erekcióval, behatolással, ondóval, spermával, petesejttel, beágyazódással, mindennel. Emlékszem, hogy újra és újra kértem, hogy meséljék el, nagyon tetszett. Sosem volt káromra hogy korán felvilágosítottak.
Az én lányom is négy éves, még nem tette fel a hogyan lesz a kisbaba kérdést, de ha feltenné, komplett felvilágosítást tartanék neki, persze az ő szintjén, de beszélnék a punci és fütyi összeillesztéséről, különösen vigyázva arra, hogy ne értsen félre semmit, és ne keltsek téves aggodalmakat, hiedelmeket benne (pl. nem mondanám hogy szerelmes ölelésből lesz a baba, mert az ölelés sokféle szinten van jelen az életünkben, nem akarom hogy valami összekutyulódjon a fejében).
Reggel leültem vele és megkérdeztem, hogy érdekli-e még a kisbaba? Mondta, hogy persze :-) És ezt mondtam: Figyelj, Áronka ha egy felnőtt fiú és egy felnőttlány nagyon szeretik egymást és összeházasodnak, akkor majd egyszer csak szeretnének egy babát. Ha már mindketten akarják a babát, akkor az apuka különleges magokat rak az anyuka hasába. A pociban az az ici pici mag találkozik egy ici pici kis gömbbel és ebből fog kifejlődni a kisbaba. Ahogy nő a kisbaba úgy fog nőni az anyuka hasa is.
Olyan aranyos volt csak nézet a nagy barna szemeivel és csodálkozott :-) De nem is volt olxan vészes, mint gondoltam :-). Aztán megkérdezte, hogy: De anya, ha már nagy a baba akkor hol jön ki? Mondtam: Hát ha már elég nagy és fejlet a baba, akor az anyukának fájni fog a hasa és megérzi, hogy a baba ki akar jönni a 9 hónap után. Akkor apa beviszi őt a kórházba, ahol kiszedik a babát. Vagy ott alul vagy a hasán keresztül.... Mondta, hogy köszi anya és ment játszani :-).
Köszönöm mindenkinek, hogy kisegítettettek :-)
Ez egy nagyon hasznos cikk. Az igazat mondd el a korának megfelelő szavakkal.
De jó, hogy leírtad, nagyon tetszik!
Próbálom megjegyezni, hogy majd alkalomadtán azonnal tudjak válaszolni :)
ÉS ha esetleg megkérdezi a fiad, hogy apa honnan szerzi azokat a különleges magokat, arra mit mondanál?:))
Nagyon tetszik amúgy, ahogy elmagyaráztad a fiadnak..ki is mentem az írásod, 1-2 év múlva lehet nekem is szükségem lesz rá, ha lányom kíváncsiskodik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!