Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak gyöngy-készlet?

Kisfiúnak gyöngy-készlet?

Figyelt kérdés
A tv-ben reklámozzák az aqua beads gyöngyöket, a 3,5 éves fiam meg van veszve érte, hogy neki olyan kell. Ti vennétek? Vagy esetleg rendes gyöngyöket fűzni? Tanácstalan vagyok...
2013. márc. 13. 10:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én megvenném neki.
2013. márc. 13. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Az a gondod hogy fiú?

Nekem is fiaim vannak, a nagyokkal mindenfélét szoktunk alkotni, "lányos" dolgokat is :)

2013. márc. 13. 10:22
 3/11 anonim ***** válasza:
megveheted, fejleszti a kézügyességet
2013. márc. 13. 10:22
 4/11 anonim ***** válasza:
hasonló kor és szitu ... megkapta, néha előveszi aztán hetekre megint elrakjuk ... vedd meg nyugodtan :)
2013. márc. 13. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Naná,ha ilyen kis kreatív.Simán megvenném.Az én fiam most babakonyhát fog kapni,azért van megőrülve,és nem érdekel,hogy valaki szerint lányos.

Bár szerintem főzni nem az:)

2013. márc. 13. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megvenném. Attól, hogy fú, még érdekelhetik a kézügyességhez köthető dolgok. Sőt még nagy szemű gyöngyöket is vennék. Így akár nagyobb testvérnek, nagymamának is készíthet belőle meglepetéseket :-)
2013. márc. 13. 10:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 2,5 éves, és nagyon érdekli a gyöngyfűzés. Már megígértem neki, hogy kap gyöngyfűző-készletet. Babakonyhánk is van, nagyon szeret főzni :) De a játékbabák nem érdeklik :)

Én azt vettem észre, hogy általában az apukák, férfi rokonok kapnak frászt, ha egy kisfiú lányos játékokkal játszik. Így sok kisfiú az óvodában vagy a lánytestvérek révén ismerkedik meg ezekkel.

2013. márc. 13. 10:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem is igazán az a gond, hogy fiú és lányos a gyöngy, csak hogy pont ez az aqua beads gyöngy való-e neki, vagy inkább rendes, fűzhető gyöngyöket vegyek? Nem ismerem az aqua beads-t, nem tudom, hogy miket lehet igazán vele csinálni.

Neki is van/volt konyhája, bár inkább piaci standnak használta.

2013. márc. 13. 11:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :D
2013. márc. 13. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam most lesz 4 éves 1 hónap múlva.Ő már sajnos rámondja a játékokra,hogy lányos olyan neki nem kell.Most is kapott egy gyöngyfűző készletet ránézett és rögtön mondta neki ez nem kell lányos,hozzá se nyúlt.

Már az öltöztetésén is mondta,hogy ezt meg azt nem veszi fel mert lányos...pedig nincs lányos ruhája egy sem.Tegnap például a farmer nadrágjára mondta,hogy lányos,pedig az egy vagány fiú farmer.Na meg a narancssárga pólóira szokta még azt mondani,hogy lányos.

Nekem is tetszik ez a aqua beads gyöngyös játék,de a fiamnak nem.

Kérdésedre válaszolva: nyugodtan lehet kisfiúnak gyöngykészletet venni,plána ha eleve a gyerek kéri.Bár én a helyedbe még először nagy méretű gyöngyfűzőt vennék mert még kicsi a kisfiad.Nekünk is volt fából készült nagy állatokat kellett felfűzni.Érdekes mert itthon csak egyszer játszott vele,viszont az oviba szeret vele játszani.

2013. márc. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!