Kisfiúnak gyöngy-készlet?
Az a gondod hogy fiú?
Nekem is fiaim vannak, a nagyokkal mindenfélét szoktunk alkotni, "lányos" dolgokat is :)
Naná,ha ilyen kis kreatív.Simán megvenném.Az én fiam most babakonyhát fog kapni,azért van megőrülve,és nem érdekel,hogy valaki szerint lányos.
Bár szerintem főzni nem az:)
Az én kisfiam 2,5 éves, és nagyon érdekli a gyöngyfűzés. Már megígértem neki, hogy kap gyöngyfűző-készletet. Babakonyhánk is van, nagyon szeret főzni :) De a játékbabák nem érdeklik :)
Én azt vettem észre, hogy általában az apukák, férfi rokonok kapnak frászt, ha egy kisfiú lányos játékokkal játszik. Így sok kisfiú az óvodában vagy a lánytestvérek révén ismerkedik meg ezekkel.
Nem is igazán az a gond, hogy fiú és lányos a gyöngy, csak hogy pont ez az aqua beads gyöngy való-e neki, vagy inkább rendes, fűzhető gyöngyöket vegyek? Nem ismerem az aqua beads-t, nem tudom, hogy miket lehet igazán vele csinálni.
Neki is van/volt konyhája, bár inkább piaci standnak használta.
Az én fiam most lesz 4 éves 1 hónap múlva.Ő már sajnos rámondja a játékokra,hogy lányos olyan neki nem kell.Most is kapott egy gyöngyfűző készletet ránézett és rögtön mondta neki ez nem kell lányos,hozzá se nyúlt.
Már az öltöztetésén is mondta,hogy ezt meg azt nem veszi fel mert lányos...pedig nincs lányos ruhája egy sem.Tegnap például a farmer nadrágjára mondta,hogy lányos,pedig az egy vagány fiú farmer.Na meg a narancssárga pólóira szokta még azt mondani,hogy lányos.
Nekem is tetszik ez a aqua beads gyöngyös játék,de a fiamnak nem.
Kérdésedre válaszolva: nyugodtan lehet kisfiúnak gyöngykészletet venni,plána ha eleve a gyerek kéri.Bár én a helyedbe még először nagy méretű gyöngyfűzőt vennék mert még kicsi a kisfiad.Nekünk is volt fából készült nagy állatokat kellett felfűzni.Érdekes mert itthon csak egyszer játszott vele,viszont az oviba szeret vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!