A gyereketeknek születésnapjára, rendeltek v Ti süttök tortát? Gyerek mit tesz vele 2-3 éves? Belenyul v még meg lehet enni?
Azt gondolom, hogy a születésnapján megérdemel a gyerek egy igazán szép ÉS finom tortát. Én ilyet nem tudok előállítani, tehát megvesszük. Gyerekkoromban én is cukrászdai tortákat kaptam a szülinapokra, imádtam őket, az emeletesre a tetején Hófehérkével és a herceggel máig emlékszem :).
Az a tapasztalatom, hogy minden családban megvan a szokás, hogy cukrászdai vagy otthon sütött tortával ünnepelnek, és ettől nem szívesen térnek el. Van egy nagyon kedves ismerős anyuka, ragaszkodik hozzá, hogy mindig ő süsse a gyereke tortáját. Hát, az a sütemény nem szokott finom lenni és mindig úgy néz ki, mintha már valaki megette volna :). De nem vesz cukrászdait, mert "az az igazi, ha az anyuka süti a tortát". Én meg úgy vagyok vele, hogy nem ettől leszek jó vagy rossz anya :).
3 és 4,5 évesek a gyerekeim, mindig kitalálják milyenre vágynak és olyat készítek nekik - szerencsére tudok és szeretek is tortákat csinálni(ismerőskörben eladásra is, úgyhogy annyira csak nem lehetek béna XD), épp ezért nem rendelek.
Mindig nagy sikere van, ami nekem óriási öröm :)
(sajnos az én gyerekkoromból mindez hiányzott, talán épp ezért ilyen hangsúlyos számomra ez az egész szülinapozás és különösképp a torta)
Az enyémek 2-3 évesen már nem trancsírozták szét... de ha belepiszkáltak is volna netán, attól még megettük volna szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!