Mekkora méretekkel rendelkezik 5éves gyermeketek? Fiu vagy lány?
A lányom 5 múlt másfél hónappal, 118 cm és 22 kg.
A két percentilise 90 ill. 97 %, de a kettő együtt 50. Teljesen átlagos alkat, csak épp 2 évvel nagyobbnak való ruhákat kell neki vennem. :)
Kedves válaszadók!!
Köszönöm a válaszokat, azért tisztáznám, hogy én senkit sem pontoztam le! Nem értem, hogy ki pontoz így vagy úgy, számomra minden válasz 100%-os és hasznos volt- légyszi higyjétek el!!
Köszönöm mégegyszer!!
Lehet, hogy az a gond, hogy nemcsak 5 éves gyerekekről írtak egyesek? Nemtom, csak tippelek.
Bár én is le lettem pontozva, pedig az enyém 5 éves. :)
Köszi a válaszokat mégegyszer!!
Senkit sem pontoztam le, nem tudom ki szórakozik... Nem is értem mi értelme van ennek, hogy pontozni kell a válaszokat, bárki nyomkodhat amit akar... szerintem nem is kéne annyira komolyan venni.
Számomra az is hasznos válasz volt, aki nem csak az 5éveséről írt... tényleg nem tudom ki pontozgat- de elnézést mindenkitől- tőlem mindenki zöld kezet kapott!!!
Pár hét múlva lesz 5 éves a fiam és 120 cm és 21 kg. Ló gyerek :)
A húga 3 éves lesz októberben, 100 cm és 16 kg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!