Milyen iker babakocsikat ismertek? Linkeljetek!
Nem csak iker kocsi jó, hanem testvér kocsik is. Ezek azért jobbak, mert a nagy elöre fele tud ülni, míg a kicsi mózesben látod.
Ami nekem nagyon bejön az a bugaboo-nak az iker vagy testvér kicsja. de ez árban is a legdrágább. de súlyban a legkönnyebb
aztán van még sok testvérkocsi keress rá a neten.
habár 17 hósan még elég pici az elsöd is, de az olcsobb megoldás egy testvérfellépö amin a tesó ülni is tud. nekünk ilyen van, habár lányom 20 hós volt mikor született a tesója. de lányom imádja. tud rajta ülni, állni, enni, inni, mindent csinálni.
Nekünk graco testvérkocsink van, egymás mögött vannak az ülések. A pici hátul fekszik, a nagy elöl ül. Nagyon szuper kocsi.
nekem ilyen volt, szintén hónap korkülönbséggel, hátra vettem egy hordozható mózest,mert téli baba volt, nagyon szuper kocsi.
Jane Powertwin. Nagyon konnyu iranyitani, kinyitni, osszecsukni. Hasznaltan vettem egy honapja, 77000 volt babahordozoval egyutt, a picinek en is vettem hozza textilmozest, a hatso reszt teljesen vizszintesre le lehet fektetni, de amig nagyon pici, egyszerubb a textilmozessel egyutt pakolaszni a babat.
Ugyan testverkocsit korabban nem hasznaltam, de sima babakocsibol 4 fele is volt es ugy latom, nagyon jo a Powertwin.
Szia!
Inkább tesókocsit vennék, lehetőleg olyat, aminek az első ülése dönthető, mert nagy biztos el-elalszik egy-egy túra alatt. Amire figyelj, hogy könnyen tudd tolni, a méretek jók legyenek (liftbe beférni, autó csomagtartója), és a hátsó ülés relatíve hosszú legyen (van olyan tesókocsi, aminek a hátsó ülése 60cm döntve).
Amit én néztem annó, a Graco Stadium Duo ill a Quattro tour duo volt.
A korábbi válaszolók által belinkelt Jané egész jónak tűnik.
A tesókocsit mondjuk nem túl könnyű dönteni.
Az első válaszoló által ajánlott Bugaboot könnyű tolni, és később használhatod szimpla kocsiként is, de kérdés, hogy ér-e annyit. Piszok drága újonnan, használtan sem lehet túl olcsó. (Nekem mondjuk a kagylóülése nem tetszett, ill, hogy relatíve 2 keskeny ülése van)
A fiad mennyire kényelmes? Sétál már?
Nekem buggypodom lett, mert a tesókocsikat nem bírtam megdönteni, ill a hátsó részt elég kicsinek találtam. A méretekkel sem voltam kibékülve ill., mit csinálok ha a nagy már nem akar kocsizni.
Nekem 20 hónap van a gyerkőcök között, de a nagy sokáig kocsizott. Most van az, hogy rövidebb távokon már séta van, és csak alibinek viszem az ülést (ha elfárad, mégse a hátamon vigyem). Ha messzire megyek, akkor ül ő is.
Ez egy pótülés, amit a legtöbb babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Az Io verzió van nekünk, ami külön babakocsiként is használható a kiegészítővel. (pl. amikor a férjemmel mentünk, akkor nem egy nagy babakocsink volt, hanem két kisebb) A tárolása, csomagtartóba való bepakolása is egyszerű (darabjaira szétszedhető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!