Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Antibiotikum adagolása?

Antibiotikum adagolása?

Figyelt kérdés
Csak a biztonság kedvéért:ma délelőtt írtak a fiamnak antibiotikumot(klacid nevű,napi 2*5ml).Nem kérdeztem meg,hogy ma még mennyit adhatok neki.ha most,1órakor kapott a 1 adagot,este mehet a 2.?Nincs a papírján,hogy hány órának kell eltelnie az adagok közt,ezért bizonytalankodok.Köszi ha segítetek!

2013. febr. 28. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Én minimum 8 óra különbséggel szoktam adni. Nem volt soha semmi gond. 9 körül simán beadhatod szerintem.
2013. febr. 28. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Kislányomnak is ma írták ezt fel. Nekünk azt mondta a doktornő, hogy ma csak 1 adagot adjak neki, holnaptól mehet a 2. Igazt már jócskán elmúlt dél amikor bent voltunk a rendelőben.
2013. febr. 28. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

este ad be neki mivel reggel voltatok dokinál és egykor kapot este lefekvés elött ad be neki a következö adagot.

én kislányom is ezt kapta ,csak mi délután voltunk a dokinéninknél ezért csak este kapott egy adagott.

2013. márc. 1. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
2013. márc. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!