Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utcán pisilés ilyen időben?

Utcán pisilés ilyen időben?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5éves. Most lett szobatiszta 1hete, éjszakára és nappalra is. Itthonra már egyáltalán nem engedi a pelust. Ma mentünk le először pelus nélkül, de odalent pisilnie kellett. Levetkőztettem (kantáros naci, vékony naci, bugyi...) és nagy nehezen pisilt is. De nincs ehhez hideg??? Nem fázik meg? Nálatok ez hogyan működik?
2013. febr. 27. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden indulás előtt pisilni kell, de ha az utcán jön rá, akkor muszáj ilyen időben is letolni a nadrágot. Velünk is többször előfordult ez, de soha nem fázott meg emiatt.
2013. febr. 27. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

èn nem engedem ilyenkor pisilni. ilyen idöben még 1 óránál tovább nem megyünk sehova sem. itthon mielött indulunk kötelezö wc-re ülni. Ha kell ha nem. Aztán inulás. ha mondja, hogy kell pisilni akkor indulás haza, és majd otthon. Ezzel megtanulja, hogy vissza is lehet tartani.

Persze ha vásárolni megyünk ott van wc ott leviszem.

de nem szokott utcán pisilni akarni, még soha nem szolt. ö 2 éves kora óta nem használ napközben sehol sem pelüst, most 2,5 éves.

2013. febr. 27. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tegnap megpisiltettem a négyévesemet délután a parkban. Szobatiszta gyerekre nem praktikus a kantáros nadrág.
2013. febr. 27. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán pisiltetek az utcán, csak oda kell figyelni, hoy ne kantáros naci legyen rajta:). Annyi idő alatt nem fog megfázni:). NÁlunk nem opció az egy óráánál kevesebb kintlét, nagy mozgásigényű kutyával ez kivitelezhetetlen:).
2013. febr. 27. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta pelenka, akkor ne menjetek nagyon messze ha nem muszáj, hogy ne kelljen ilyen hidegben a szabadban pisilnie. Persze mielőtt elindultok, otthon pisiljen.
2013. febr. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!