Van valakinek ilyen ülése?
Tapasztalatok?3,5 éves fiam van,15 kiló,101 centi.Belepróbáltam ma a brendonban,jónak tünt,de saját tapasztalatokra is kíváncsi lennék?Biztonságos?
Szia! Nekünk ilyen van, mint amit belinkeltem, de lényegében ugyanaz, mert már mi sem használjuk az elején lévő pajzsot, csak sima biztonsági övvel kötjük be. Az én fiam 3 éves és kb 15 kg. Az ülés szerintem biztonságos, ha a gyerek meg tud ülni benne, azaz nem akar folyton kibújni az öv alól, stb. Ezt nekünk még nem mindig sikerül elérni, nagyon kell figyelni, hogy ne akarjon "kimászni" az öv alól. De ezt meg kell tanulnia minden gyereknek, hiszen ebben a kategóriában már inkább az autó övével kell bekötni az üléseket.
Egyébként mi nagyon szeretjük, könnyű a tisztítása, mi 2 éve használjuk, többször mostam a huzatot, és nagyon szép állapotban van, nem fakult, nyúlt ki. Ha a kisfiadnak kényelmes, és jó helyen megy el a biztonsági öv, én javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!