Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 27 hónaposank tantum verde spray?

27 hónaposank tantum verde spray?

Figyelt kérdés

BEtegtájékoztatóban az van hogy 3 éve alatti gyermeknek nem lehet hazsnálni.

A lányom fájlalja a torkát és az enyém is fáj.

Az ismerőseim másfél éves gyerekeknek is használják.

Most akkor mi az igazság?

2013. febr. 26. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném a dokit.
2013. febr. 26. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:

9 hónapos volt a lányom, amikor piros volt a torka, és a dokink azt mondta, ha étvágytalan lenne, akkor tantum verde spray-vel fújhatom a torkát. Végül nem kellett, mert nem volt gond, de ezek szerint lehet...a betegtájékoztatóig el sem jutottam :)))

Hívd fel a dokit, hogy adhatod, vagy ne szerintem és akkor megnyugszol...vagy ajánl mást...

2013. febr. 26. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
nálunk a doki ajánlotta, bár még nem volt 3 éves a lányunk
2013. febr. 26. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
22 hónapos a lányom,de én 1 éves kora óta fújom neki ha fáj a torka.Napi 3x.És semmi baja nincs tőle.
2013. febr. 26. 10:40
 5/11 A kérdező kommentje:
óóó, a dokinkat nemlheet felhívni, az első amit mond, vigyem mert antibiotikum kell:(:(
2013. febr. 26. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekünk is talán 1 éves korban már javasolta a gyerekorvosunk, így használtuk is.

Amikor nem ezt, akkor napi 3-szor kapott fájdalom és lázcsillapító, gyulladáscsökkentő gyógyszert. (Panadol vagy Nurofen vagy Cataflam csepp - attól függ, melyiket javasolta az adott helyzetben a gyerekorvosunk).

2013. febr. 26. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:
2 éves kora óta használjuk,doki javaslatára ha köhög vagy fáj a torka!
2013. febr. 26. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

off:

27 hónapos? Ezt sosem értettem miért kell így leírni!! Az a gyerek 2 éves múlt!!! Miért kell hónapokban írni? Én meg 390 hónapos vagyok! Jöhetnek a lepontozások és a kommentem törlése!

2013. febr. 26. 12:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Azért kell kedves utolsó így írni,mert szerintemebben akorban még nagyon nem mindegy hogy 1 hónappal múlt két éves vagy estleg 3-4 hónappal:(:(

De örülök,hogy ez a legnagyobb problémád

2013. febr. 26. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:

1 éves korától használjuk mindkettőnél!

Egyébként semmit nem ér ám, talán 10 perc fájdalomcsillapítást jelent, de ennyi.

2013. febr. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!