Mennyibe kerül (t nektek) egy hajvágás kislánynak fodrásznál?
A lányom 2,5 éves múlt. Most vinném először, mert a szöszke babahajai megmaradtak és bután néz ki. :)
Nem rövidre, hanem inkább valami formát szeretnék neki vágatni - esetleg bubi frizurát.
ÉLetem párja fodrász, asszem 600 Ft-ért vág gyerekhajat.
Nagyban számít, hogy merre laksz, nagyon változhat.
Köszi!
Kell csak némi viszonyítási alap, mert ha benyög vmi 4000 ft-ot pld. és drágának találom akkor tudjak erre a posztra gondolni! :)
Amúgy egy szimpla lakótelepi kicsi üzlet nyílt tőlünk nem messze (Bp)és arra gondoltam, hogy megpróbálom.
Ui.
Nekem nincs fodrászom, mert hosszú hajam van és csak a végét (magamnak) vágom. Ezért vagyok tanácstalan.
Nyáron felkérték a lányomat koszorúslánynak, gondoltam na akkor ez alkalomból elviszem fodrászhoz (addig én nyírtam, mint ahogy az egész családot is), nem is konkrétan a frizura végett, hanem hogy érezze kicsit kitüntetettnek magát, mert annyira lelkes volt és hallotta hogy a menyasszony is majd fodrászhoz megy stb, totál belelkesült, hogy akkor ő is ilyen nagylányos dologban vehet részt... mindegy, elvittem és 800 Ft-ot fizettem kb 3-4 nyisszantásért, max 5 percet ült a székben a gyerek, közben meg azt hallgattam, hogy ki vágta le ilyen szuperül a haját, teljesen formára van nyírva nem is mer nagyon hozzányúlni - de persze a pénz azért elkérte. :(
Nem is viszem fodrászhoz egy darabig, az tuti!
Pest m, Bp vonzáskörzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!