Kisfiam 2éves az utobbi idoben néha sirdogál és a hátát mutatja hogy fáj neki vese tájékán. Volt nektek is hasonlo? Lehetséges hogy felfázott?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 23:59
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ez számomra elég ijesztő jel lenne, és azonnal rohannék az orvoshoz!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen persze ha nem lennenk idegen orszagba en is azt tennem.
2013. febr. 25. 01:03
3/7 anonim válasza:
Na ezt nem értem hogy minek mennek kis gyerekes anyukák idegen országba ha a nyelvet sem tudják..mert ha tudnád már rég el kellett volna vinni kivizsgáltatni....nem félted???-az én párom is kint dolgozik mi is kimehetnénk de itt pont e szempontból is biztonságosabb még hisz még azt sem érted meg még én sem hisz az enyémek is 2 évesek hogy mit akar mondani ez meg azért jócskán megnehezíti míg a dolgodat....valaki csak tudja a nyelvet vidd már el kivizsgálásra szegény ne szenvedjen!!!!
4/7 anonim válasza:
Én akkor is rohannék vele orvoshoz, ha külföldön lennék. Ha fáj neki, akkor akár komoly baja is lehet, 2 évesen még nem manipulálnak fájdalommal. És ha vesemedence gyulladása van? Az egyrészt nagyon fáj, másrészt nagyon komoly, és nagyon csúnya szövődményei vannak! Valaki csak beszéli a nyelvet, ha már kimentetek, nem?
5/7 anonim válasza:
El kell vinni orvoshoz, biztos ellátják, ha nincs biztosítás, akkor ki kell fizetni az ellátást. Komoly baj is lehet, de lehet hogy semmi, jobb kivizsgáltatni. Ha párod beszéli a nyelvet, kérd meg menjen el veletek az orvoshoz. Nyelvtudás nélkül kisgyerekkel felelőtlenség kimenni külföldre, vagy mindenképp kell egy tolmácsot keresni, aki az orvosi szakszavakat is ismeri, nehogy félreértés legyen a diagnózisban.
6/7 anonim válasza:
Ha fel is fázott, akkor is kell neki antibiotikum, gondolom külföldön is csak orvos írhatja fel, ha baj van és nem szed antibiotikumot, akkor csúnya szövődmény alakulhat ki!
7/7 anonim válasza:
Engem ugyan nyugodtan le lehet pontozni nagyon nem zavar az annál inkább hogy aki nem beszéli a nyelvet egy idegen országban az minek pattog ilyen pici gyerekkel,majd mentek volna egy pár év múlva apa után,de sokan csak magukat nézik...mert mekkora nagy dolog kint élni!!!!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!