Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztasággal kapcsolatban...

Szobatisztasággal kapcsolatban további tanácsok? Mintha egy helyben toporognánk. Linkelem az előzményeket. Egy kicsit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Lassan három hete, hogy elkezdtük és itt tartunk.

Itthon továbbra sincs pelus(csak alvásnál).

Viszont azt vettem észre, hogy pisi esetén képes hosszabb ideig (1,5-2 óra)visszatartani. Látom rajta, hogy kell neki és többször rákérdezek, azt mondja nem kell. Aztán nem telik el fél perc és jön, hogy pisilni kell. Végül is szól "magától", de mégis többszöri kérdezgetés után. De van olyan is, hogy hiába kérdezgetjük, annak ellenére bepisil.

A kaki pedig simán a gatyában landol...Kezdetben simán wc-re ült, most meg nem hajlandó. Látjuk rajta, hogy kell, de letagadja és inkább a gatyába engedi...

A bölcsiben délelőtt leveszik róla egy rövid időre a pelenkát, de ott egyáltalán nem szól...Simán bekakil és, ha úgy van be is pisil...

Viszont pelenka csere idején wc-re ültetik, amit szívesen is vesz és többnyire sikerül is neki pisilni.

Szerintetek miért nem szól a bölcsiben és itthon is mintha csak akkor jutna eszébe szólni,amikor kérdezgetjük.

Itthon abszolút ne kérdezgessük, annak ellenére, hogy látjuk rajta, hogy kell neki? Várjuk meg míg teljesen magától szól?

Kaki ügyben mitévők legyünk, hagyjuk, hogy a gatyába engedje továbbra is??

Én már nem tudom, mit csináljunk.

Mintha megrekedt volna a dolog...

2013. febr. 23. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!