Lehet "menetközben" köptetőt váltani?
Kisfiam hétfő óta köhög, ambroxolt kap. Napközben még úgy-ahogy elvan, ma szinte alig köhögött, de mihelyst vízszintesben van meg akar fulladni a köhögéstől. Majdnem hányásig köhög é öklendezik.
Arra gondoltam váltok neki köptetőt, holnaptól ACC-t adok neki. Lehet ezt így?
Lehet, de ha nincs a tüdejében semmi akkor felesleges bármelyiket is adni neki.
Valószínü azért köhög mert a légcsö van begyulladva és ez iritálja köhögésre, de nem jön fel semmi, mert nincs lent semmi. este nem is szokták ajánlani a köptetöket, mert csak jobban irritál alvás elött, közben.
Válatni válthatsz de segíteni sajnos nem fog. van köhöés csillapító, amit az orvosok csak éjszakára ajánlanak, ez a köhögést sznteti meg, de ez csak azért van hogy aludni tudjon, napközben nagyon fontos, hogy köhögjön és ne lefele hanem felfele menjen a slájm.
Nem magamtól adom, voltunk orvosnál hétfőn és vasárnap is. Mivel kruppos a gyerek én bármilyen tünete van azonnal viszem orvoshoz.
Most teljesen tiszta a tüdeje, a torka vérbő és piros.
Ambroxol jó szokott lenni, de most valamiért nem hat úgy, ahogy kéne.
Én úgy tudom, hogy krupposnak nem szabad adni köhögéscsillapítót!
Délután már ne adj neki köptetőt!
És simán válthatsz acc-re, egy próbát megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!