Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kisgyereknek,...

Másfél éves kisgyereknek, mennyivel nagyobb cipőt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Kislányom lába 21-es és 23-as őszi,kinti cipőt vettünk neki.Az orra egy kicsit feláll a cipőnek,ha megy benn.Ez lehet attól,hogy egy kicsit nagy neki?
2009. szept. 9. 14:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Szerintetek,egy kicsit nem nagy cipőt vettünk neki?Bánt,hogy miért áll fel a cipő orra,ezért nem szép.Ha ráadom és rendesen benn a lába,akkor a sarkánál a mutatóujjam is simán befér.Nagyon gondolkodom,hogy kisebbre cserélem,de akkor tavasszal már nem lesz jó neki.Tanácstalan vagyok.
2009. szept. 9. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát igen egy kicsit nagy cipőt vettél. Szerintem cseréld ki, mert bár az igaz, hogy lehet tavaszra már kinövi, de ez sem biztos, nem egyformán nő a lábuk, de így meg szegénynek nagyon kényelmetlen és nem tartja megfelelően a lábát, ami ilyen korban nagyon fontos.
2009. szept. 9. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont ugyanígy vagyunk mi is. A másfél éves kisfiam lába valahol 21-22 közt van most és 23-as őszit vettünk neki. Még tényleg nagy, de én nem cserélem be. Késő ősszel úgyis vastag zoknival fogja hordani, és az majdnem egy fél számot jelent, ahogy tapasztaltam.
2009. szept. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!