Másfél éves kisgyereknek, mennyivel nagyobb cipőt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Kislányom lába 21-es és 23-as őszi,kinti cipőt vettünk neki.Az orra egy kicsit feláll a cipőnek,ha megy benn.Ez lehet attól,hogy egy kicsit nagy neki?2009. szept. 9. 14:21
1/3 A kérdező kommentje:
Szerintetek,egy kicsit nem nagy cipőt vettünk neki?Bánt,hogy miért áll fel a cipő orra,ezért nem szép.Ha ráadom és rendesen benn a lába,akkor a sarkánál a mutatóujjam is simán befér.Nagyon gondolkodom,hogy kisebbre cserélem,de akkor tavasszal már nem lesz jó neki.Tanácstalan vagyok.
2009. szept. 9. 14:32
2/3 anonim válasza:
Hát igen egy kicsit nagy cipőt vettél. Szerintem cseréld ki, mert bár az igaz, hogy lehet tavaszra már kinövi, de ez sem biztos, nem egyformán nő a lábuk, de így meg szegénynek nagyon kényelmetlen és nem tartja megfelelően a lábát, ami ilyen korban nagyon fontos.
3/3 anonim válasza:
Pont ugyanígy vagyunk mi is. A másfél éves kisfiam lába valahol 21-22 közt van most és 23-as őszit vettünk neki. Még tényleg nagy, de én nem cserélem be. Késő ősszel úgyis vastag zoknival fogja hordani, és az majdnem egy fél számot jelent, ahogy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!