Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez a futóbicikli szerintetek...

Ez a futóbicikli szerintetek is lányos?

Figyelt kérdés

a párom szerint igen,mert piros,ezért nem akarja hogy megvegyük a 2,5 éves fiúnknak.Sajnos csak ebbe a szinbe van,(nekem egyébként ebbe is tetszik) amúgy zöld meg kék szinbe létezik még,de már sehol nem lehet kapni,az üzletben is csak ez az egy db piros szinű volt,az is a kirakatba,de semmi baja.

Tényleg lányos?Szerintem maga ez a fajta futóbicikli,mivel ilyen cross motor kinézetű,alapból fiús,nem?

[link]

2013. febr. 21. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Cross motor hogy lenne már lányos?? Nagyon vagány kispasis futóbicaj :)
2013. febr. 21. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
ABSZOLÚT FIÚS! Én a lányomnak tuti nem venném meg, pedig nem vagyok egy rózsaszínes típus, de ez egyértelműen fiús! Vegyétek meg nyugodtan! A párod pedig vakegér :)
2013. febr. 21. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát erre a lányom tuti nem ült volna rá már 2,5 évesen sem, szerintem is teljesen fiús. :)) Az én párom egy kicsit ellentéte a tiednek. A fiam is futóbiciklit kap nemsokára: a lányom által használt ciklámen 12-es bringát alakítottuk át, (már úgyis le volt törve a pedálja), hogy jó legyen neki. Mondtam a férjemnek, hogy már csak le kell festeni és kész is. Erre ő csodálkozott, hogy miért kéne, nem jó ezzel a színnel??? :)))) (le fogja festeni)
2013. febr. 21. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi nektek! :) Este voltak nálunk a fiam keresztszülei,és ők is egyértelműen azt mondták hogy ez fiús,de a páromat nem nagyon hatotta meg ez sem.... na sebaj,valahogy akkor is megveszem neki :)
2013. febr. 21. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:
ez abszolut fius ,de nagyon vagány fius futobicaj.
2013. febr. 22. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem is fiús, de ha esetleg pirosat szeretnél és azt akarod, hogy a párod is úgy érezze nem hagytad figyelmen kívül a véleményét nézzétek meg ezt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2013. febr. 22. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

bocs rossz link!

ez már jó! :)

[link]

2013. febr. 22. 22:31
 18/18 A kérdező kommentje:

én sem szeretnék pirosat,csak sajnos már csak az van,csak irtam,hogy nekem a pirossal sincs végülis semmi bajom,mert az sem lányos,csak a zöld jobb lenne.

Köszi a linket,egyébként azt a fajtát is néztem,az is tetszik,csak az kicsit drágább,és a párom már ezt is sokkalja érte..

Viszont nézegettem a többi futóbiciklit az oldalon amit linkeltél,és van ugyanez amit szeretnék,és zöld is van,és csak 1000ft-tal drágább itt ez a futóbicaj,a kiszállitás ingyenes ha előre utalok. :) úgyhogy most nagyon örülök,remélem tényleg van belőle zöld,nem csak oda van irva milyen szinekbe létezik.

2013. febr. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!