Pickwick gyerekteát hogy ízesítitek?
Figyelt kérdés
Ezt a teát használjuk 14 hónapos kisfiamnak, de egyszerűen nem tudom jól beízesíteni. Ha használ valaki ilyet leírná nekem, hogy mennyi vízhez, mennyi cukrotés citromlevet ad?
Köszönöm!
2009. szept. 9. 07:36
1/5 anonim 

válasza:

Miért akarod ízesíteni? Teljesen felesleges. A cukorra nincs szüksége, a citromlé csak a fogát roncsolja. Az enyémek (sőt én is) tisztán isszuk a teát, cukor és minden más nélkül.
2/5 anonim 

válasza:

Ne ízesítsd jobb tisztán!!! ha elfogadja de ha nem akkor inkább csak mézet tegyél bele de jó minőségűt nem tudom hol laksz de próbálj meg beszerezni házi mézet!
3/5 anonim 

válasza:

Ezen az ízesítésen én is meglepődtem, ugyanis a pickwick gyerektea rooibos tea, ami alapból édes, gyakorlatilag finom citrom nélkül is, cukor meg pláne nem kell bele, főleg 14 hónapos babának. Én lányom is ezt issza a víz mellett, de ízesítés nélkül. Neki nem az a fontos, hogy minél édesebb legyen vagy olyan legyen, mint amilyennek te szereted, hanem hogy oltsa a szomját. És ő mindennélkül is imádni fogja.
4/5 anonim 

válasza:

És a citromot mindenképpen a tartósítószermentes frissen facsartat! tedd bele, ha nagyon akarod, de felesleges.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, már ki is próbáltam és issza ízesítés nélkül is:)
2009. szept. 10. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!