Ha náthás a gyereked és csak hőemelkedése van elviszed orvoshoz?
Figyelt kérdés
Vagy csak ha láza is van/volt?2013. febr. 19. 13:42
1/8 anonim válasza:
Én inkább kihívom a dokit, nézze meg, biztos, ami biztos.
2/8 anonim válasza:
csak ha láza van, kivéve influenza időben elvinném, mert nincs beoltva.
3/8 anonim válasza:
most épp ezzel, tegnap elvittem. tesóm gyerekei tüdőgyuszival fekszenek otthon, gondoltam biztos, ami biztos, hallgassa meg. amúgy nem szoktam. de szerencsétlen lassan egész télen beteg...
4/8 anonim válasza:
Hőemelkedéssel alapból ugyan nem kéne vinni, de a hőemelkedésből nálunk eddig kivétel nélkül mindig láz lett.
5/8 anonim válasza:
Én nem viszem. Úgyis tudom, hogy a doki nem ad gyógyszert csak 2-3 nap láz után. Azért meg nem viszem, hogy megnézze, és annyit mondjon, hogy adjak neki sok folyadékot és nagy dózisban c-vitamint, és ha nem múlik a láz 3 nap múlva megint vigyem vissza a gyereket!
Én fel szoktam hívni, elmondom mi a helyzet, ő elmondja a véleményét. Csak akkor viszem, ha már muszáj.
Tehát ha csak ennyi a probléma, hogy hőemelkedés, pici láz, és pici orrfolyás, nem látsz tüszőket a manduláján, nem fájlalja a fülét, nem köhög olyan hurutosan, hogy majd megfullad, akkor nem vinném. Lehet csak megfázott, és ha elviszed a legyengült immunrendszere benyelhet a váróban még valamit.
6/8 zabmester válasza:
Alapvetően nem vinném ilyen miatt, de mivel ovis, így elviszem, mert amikor meggyógyul, kell az igazolás, hogy már egészséges. Persze tudom, hogy az csak a végén kell, de szeretem megbeszélni a dokival, hogy ő mit tanácsol, hogy minél előbb meggyógyuljon.
7/8 anonim válasza:
Első vagyok, ha nem lenne lehetőségem kihívni a dokit, akkor én sem vinném be, nehogy összeszedjen valamit.
8/8 anonim válasza:
hát én nem vállalkoznék rá, hogy tüszőket keressek bárki manduláján, és szerintem nem csak a láz időtartama számít, hanem a mértéke is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!