Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért olyan alacsony a testhőm...

Miért olyan alacsony a testhőmérséklete a fiamnak?

Figyelt kérdés
Sokszor fázik és didereg.
2013. febr. 15. 10:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel 36,2 , este 36,3, ma reggel viszont 35,8-at mértem. Kétszer is megmértem , hogy biztos legyek benne. Nem digitálissal, hanem hagyományos higanyossal mértem. Miért olyan alacsony neki? 9 éves.
2013. febr. 15. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, hogy azért fázik, mert nincs eléggé felöltöztetve.

Mennyire öltözteted be? Téli ruhákat adsz rá? Sapka, sál, kesztyű?

2013. febr. 15. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen adok rá. Sőt vízhatlan kantáros nadrágot, két harisnyát és vastag pulóvert a kabát alá, ezeket is szoktam ráadni.
2013. febr. 15. 10:50
 4/6 Golan Trevize ***** válasza:

Lehet, hogy vérszegény, vagy más betegség miatt van.

Én elvinném orvoshoz, kivizsgálásra.

2013. febr. 15. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A 36,5 is egy olyan szám amit szentnek szoktak hinni, de nem az. Az én lányom is általában 36 alatt van, ha 36,5-öt mérek neki, akkor már tudom, hogy lázas lesz záros határidőn belül. Ettől függetlenül is lehet valaki fázós.
2013. febr. 15. 11:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ő nagyon fázós.
2013. febr. 15. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!