Bölcsibe jár és nem tudom mit adjak rá egyszerűen ma is mondták túlöltöztetem mert vízes volt a haja mikor bementek! De akkor mit adjak rá,hogy jó legyen???
2013. febr. 12. 16:21
1/9 anonim válasza:
enyém bent egy vékonyabb harisnyába van és vékony pamutnadrágba, atlétába és egy hosszú ujjú pólóban.
ha kimennek leveszik róla a nadrágot, adnak rá egy vastagabb pulcsit és overált, sapkát, sálat, kesztyűt.
ha nagyon hideg van kint akkor egy vastagabb harisnyát adok rá mert a csoportszobában 20 percenként átszellőztetnek és eléggé megy rájuk a hideg
2013. febr. 12. 16:28
2/9 A kérdező kommentje:
rövid ujjú body,vékony póló és vékony pulcsi harisnya nadrág,kabát sapka sál na akkor mi nem kell?
2013. febr. 12. 16:41
3/9 anonim válasza:
hát ezt passzolom :D
nem lehet, hogy csak a sapija túl béléses? egyel vékonyabb sapkát próbálj meg, lehet csak a feje melegszik be, nem?
2013. febr. 12. 16:44
4/9 A kérdező kommentje:
Hát a feje este is vízes mikor alszik:)De lehet akkor csak a fejének van melege,bár a kabátja is vastag ó ebbe az időbe nem tudom! Azt mondták nem fognak rá adni annnyi ruhát,csakhát szept óta betegeskedett,tüdőgyulladása volt persze hogy féltem
2013. febr. 12. 16:46
5/9 anonim válasza:
max még a pólót vegyék le róla. Body+pulcsi kabát alá elég lehet. Egyébként meg ha sokat adsz rá és ezt ők látják, hát akkor vegyenek le róla...
2013. febr. 12. 16:49
6/9 A kérdező kommentje:
Meg reggel mikor viszem még hideg van persze hogy felöltöztetem!!
2013. febr. 12. 16:55
7/9 anonim válasza:
az én lányom 2 és fél évesen, egy trikóban, harisnyában, az is vékonyabb féle és ujjatlan kordruhába jár oviba, ugyanis nem hajnlandó nadrágot felvenni. neki is mindig melege van. mikor kimennek játszani akkor kap sapkát sálat és sínadrágot, meg ugye a kabát. sok gyerek azért beteg mert túl vannak öltöztetve leizzadnak és ezért megfáznak. a lányom egész télen nem volt beteg most náthás egy kicsit, de a csoprot 85 %-a nem is jár mert olyan betegek. a gyerekek örökmozgók, ők nem fáznak. a tüdőgyulladást baci okozza, nem attól függ, hogy mennyi ruha van rajta. kerüld a múszálas sapkát az izzadást okoz, vegyél pamutot és nem kell agyonbéleltnek lennie, főleg ami szörnyű ezek a filces béléső sapkák.
2013. febr. 12. 19:02
8/9 anonim válasza:
"rövid ujjú body,vékony póló és vékony pulcsi harisnya nadrág,kabát sapka sál" Te is ennyi réteg ruhát veszel magadra? :)
Szerintem a vékony pólót vagy a pulcsit nyugodtan elhagyhatod, ha vastag kabátot adsz rá, illetve ha a kabát állig felhúzhatós, akkor sálat sem adnék a gyerekre. Lehet hogy a sapka is nagyon bundás, érdemes lenne egy kicsit vékonyabbal próbálkozni.
2013. febr. 13. 01:37
9/9 anonim válasza:
bady nem kell az én lányomon is ilyen összeálitás van csak bady nélkül,illetve a csoport szobában,harisnya,vékony nadrág,hosszu ujju polo amit visel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!