Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3éves kisfiamnak nagyon...

3éves kisfiamnak nagyon sokszor cserepes a szája, utalhat ez vitaminhiányra?

Figyelt kérdés

Ha igen melyikre? El kell ezzel vinni orvoshoz, vagy kiröhögnek érte?

Van, hogy napokig nagyon csúnya, aztán 1-2napra szebb és megint. Egy-másfél liter vizet iszik naponta és délben 2dl leves.

2013. febr. 12. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
inkább folyadékhiány
2013. febr. 12. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon keveset iszik, az ő folyadék igénye napi 2 liter legalább.
2013. febr. 12. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
folyadék hiány!napi két liter víz vagy tea!nem gyümölcslé és üdítő mert azok nem pótolják úgy a folyadékot
2013. febr. 12. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak vizet iszik, sajnos sem teát sem kakaót vagy tejet. Üdítőt vagy gyümölcslevet sem. Megpróbálok neki többet adni, azt gondoltam ennyi elég egy kisgyereknek.

Köszönöm szépen!!

2013. febr. 12. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha csak vizet iszik. De kell neki a 2l folyadék mindeképpen
2013. febr. 12. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
hármas vagyok!az nagyon jó ha csak vizet iszik!nagyon jól csinálod!annál jobb nincs is
2013. febr. 12. 22:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Végül elvittem dokihoz, ma voltunk vérvételen :(
2013. febr. 15. 13:25
 8/12 anonim ***** válasza:
szia hármas és hatos vagyok.mi lett a baj?nem folyadék hiány?mire gondolt a gyerek orvosotok mi lehet a gond a kisfiaddal?
2013. febr. 16. 22:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi, hogy érdeklődsz!

Képzeld a mi dokink nem volt és aki helyettesítette, azt mondta nagy valószínűséggel cukorbeteg. Plusz meghallgatta és azt mondta valami gond van a szivével, de elküld egy ultrahangra.

A vér, vizelet vizsgálat eredménye negatív!Ma visszavittem a saját dokinkhoz, +kerestem egy kardiológust semmi baja!!! Megnyugodtam, de azt a dokit egy életre elkerülöm.

A szája mostmár napok óta rendben van! Remélem így marad. Mégegyszer köszi!!

2013. febr. 18. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
szia.igazán nincs mit. jaj atya úr isten.el tudom képzelni mit érezhettél.az én fiam is három éves lesz egy hónap múlva és nagyon megijednék én is ha ilyeneket mondana nekem egy orvos.nagyon örülök,hogy végűl minden jóra fordúlt!továbbra is jó egészséget kívánok nektek!
2013. febr. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!