Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves Anyukák! Szerintetek elég?

Kedves Anyukák! Szerintetek elég?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nálam már lassan egy kicsit beteges lesz,de én mindig a ruhákat veszem 2,5 éves kislányomnak!

31 nadrágja van,de ebbe van hosszú,rövid.43 rövid illetve hosszú felsői vannak.Van 3 téli kabátja,2 csizmája.Benti cipő van 6-7 darab.Sok vagy kevés?Nem jár még oviba.Nektek mennyi ruhátok van,mennyit érdemes venni?

2013. febr. 10. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen "mániákus" ruhagyűjtő vagyok. Igaz, én nem veszek újat, lelkes bababörzéző vagyok,az mert az újhoz azért mi is csórók vagyunk :-)

Nem szoktam számolgatni, de kölcsönruhákkal együtt ennél még több is van. De megtérül, mert a második gyerkőc is kislány lett.Persze neki is elcsábulok egy-két dologra, szerintem van vagy 40 bodyja most 8 hónaposan :-)Nekem a teljes ruhatáram nincs ennyi... De én szeretem, hogy a megfelelő ruhához a hozzáillő bodyt, harisnyát, stb. adom rá. Újabban pedig a két lányt próbálom összeöltöztetni :-)

2013. febr. 17. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Sot

En irigykedo vagyok most:) pedig nincs gyerekem, de magamnak sincs 1/3 adnyi ruham sem.....:)

2013. febr. 17. 15:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a zöld kéz.Szeretem a lányomat változatosan öltöztetni.Megint vettem neki ruhákat szóval most megint több lesz.De ha kinövi akkor én elszoktam rakni.Vagy jó lesz a kistestvérnek ha lesz vagy majd jó lesz valakinek.Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt.
2013. febr. 17. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

shopaholic ;)

sztem túl sok.

én is imádok a lányaimnak rucit venni, de azért nem kéne túlzásba esni.

az én lányaimnak (1,5 és 3 évesek) együtt nincs ennyi ruhája. sorra sem kerülnek, mert gyakran kell mosni. felesleges. ezzel a lányodat öntudatlanul arra neveled, hogy az öltözködés központi kérdés legyen az életében.

nem akarlak ezzel megbántani, de ne mondd, hogy ebből a harminc naciból 3-4 darabnál többet tud használni...

2013. febr. 17. 18:00
 15/16 TKI Ibolya ***** válasza:
Sok! Majd nem vennél állandóan ruhát ha nem tehetnéd meg.Ha ehez szoktatod hozzá akkor maid ne csodálkozz ha nagyobb korában is ezt várja el tőled például tiniként.És hiodd el az még többe fog kerülni.
2013. febr. 17. 18:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg. :)

Mi abból 30 nadrágból majdnem mindet használjuk.Sokszor megyünk el itthonról,többször át kell öltöztetni..stb.

2013. febr. 18. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!