Hol vásároltok és mennyiért ruhákat a gyerekeiteknek?
A kisfiam 92-es méretet hord. Eddig turkálóban és bababörzén vásároltam nagyobb százalékban neki (de egy bizonyos méret felett a szép dolgokat elkapkodják, agyonhasználtat pedig nem veszek), ezeken kívül pedig Tescoban és nagyon-nagyon jó akcióban a C&A-ban. Most nézelődtem a tesz-veszen, vaterán, de postaköltséggel nem nagyon találok olyat, ami megérné, meg félek a rejtett hibáktól is. Ha pedig találok a környéken, amit személyesen is át tudok venni, akkor az horrorárban van. 1-1 karakteres darabért picit többet is kiadok, de egy egyszerű felsőért, vagy nadrágért nem szívesen áldozok több ezer forintot.
Ti mennyit vagytok hajlandóak kiadni egy pólóért, nadrágért, pulcsiért?
A lányom 3 éves. 98-104-es méretet hord.
Tesco, Kik, bababizományi boltok, néha kínai. Webáruházakból nem merek rendelni.
Póló: használt 400-500,- új 1200-1500,-
Nadrág: használt 1000-1200,- új 2000-2500,-
Pulcsi: használt 1000-1200,- új 2000,-
Én amiből csak újat veszek (bugyi, zokni, harisnya, atléta, cipő), a többi dolog lehet használt (pulcsi, garbó, nadrág, kabát).
De amúgy sajnos a használt ruha sem olcsó már, mert én sem veszem meg ami szakadt, foltos.
Itthonra-oviba, tökéletes a használt ruha,mondjuk, most mi csak szinte új ruhákat vettünk az oviba neki. De már jártam úgy, hogy a turiban olyan szuper ruhákat szereztem, hogy mindenki ámult, azt itthonra nem adom rá.
Nézzetek körül itt, kétszer rendeltem tőlük, érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!