Ti mennyi ideig küzdenétek a helyemben, hogy délután gyermeketek elaludjon?
Elsőként megpróbálkozok egy korai keltéssel, amivel annyi a bajom, hogy akkor apa is meg a tesó is korán fog kelni:S
Aztán ha ez sem működik, akkor lehet, hogy elhagyjuk a délutáni alvást, csak ezzel meg az a gond, hogy ha oviba megy, akkor valószínűleg ott sem fog majd aludni:)
Kedves 10. válaszoló!
Mivel félig nekem címezted, ezért reagálok. A 9. válaszoló vagyok. Irtad, hogy keltsem korábban. Hétköznap az ovi miatt fél 7-kor kel és az oviban alszik délután. Hétvégén pedig 7 és 8 között kel, délután nem alszik, de este 8-kor alvás. Ha korábban kelteném, nekem is korábban kéne kelnem, lenne valószínûleg délutáni alvás, de este 10-kor még nem aludna. Sajnos tapasztalat. Arról nem beszélve, hogy ha felkelteném korábban, akkor egész délelôtt a nyûgösségét, a hisztijét kéne hallgatnom:-((( Nálunk ez nem lenne a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!