Ti hogy viselitek ha nagyon és több napig beteg, lázas a gyerek?
Rosszul. Ennél már csak az a rosszabb, amikor egyszerre a három gyerek csinálja ugyanezt... :o( (Decemberben volt egy ilyen három hétig tartó hullámunk. Egy beteg gyerek, aztán kettő, aztán három, aztán megint kettő, majd három, és aztán lassú javulás...)
Sajnálom, és mihamarabbi gyógyulást a kisfiadnak!
Én mindig nagyon rosszul viselem, teljesen ideges feszült stresszes és kimerült vagyok olyankor. Iszonyúan zavar hogy nem tudom helyettük legyőzni a betegséget tehát nyilván az ő szervezetüknek kell megküzdeni vele de nézni a szenvedésüket az elgyötört kis arcukat na ez nekem nagyon rosszul esik.
Amikor betegek (szerencsére nem gyakran)akkor úgy szokott lenni hogy miután ők meggyógyultak rajtam vmi nagy fáradtság lesz úrrá olyankor lefekszem este 8kor amikor ők és alszok másnapig mert totál kimerülök pszichésen. Sokszor előfordul hogy miután ők meggyógyultak abban a pillanatban felmegy a lázam elkezd fájni a torkom stb. Addig nem betegszem le míg ők betegek, de utána menthetetlenül...:(
Most nagyon nehezen, 39fok feletti lázzal a fiam őrjöng, hogy ő nem lázas nem beteg és neki mesét kell néznie. Alvásidőben.
Szóval megyek lecsapom aludja ki magát.
Érzelmileg szerintem nem rosszabb hárommal sem, mint eggyel, inkább csak fizikailag megterhelőbb, mert amikor egyet elaltatunk, tuti hogy nyöszörögni kezd egy másik...
Egyszer voltam kórházban 5 napig az elsővel, annál nincs rosszabb szerintem.
Amíg otthon ápolható egy gyerek, addig kibírható, nagyon-nagyon kipurcan az ember, de egyszer csak vége van. Most már a tavasz is közelebb egy picivel. Úgyhogy fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!