Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy viselitek ha nagyon...

Ti hogy viselitek ha nagyon és több napig beteg, lázas a gyerek?

Figyelt kérdés
Szombat óta lázas, beteg a fiam, állandóan köhög, tiszta nátha, az orra el van dugulva.Folyton lázas, este is, csak addig nem míg a gyógyszer hat.Se éjjelünk, se nappalunk négy napja.Enni semmit sem eszik, inni igaz iszik.Ma kapott már antibiotikumot.Most is hiába adtam be a lázcsillapító szirupot, még mindig forró a feje, aludni nem tud a köhögéstől meg az orrától.Már én is kivagyok, bezárva, nézni szegény kínlódását.Orvoshoz rohángálni, meg etetni a sok gyógyszert vele.Három éves, de tán most a legbetegebb szegény.Eddig is sűrűn volt beteg, de ennyi napon keresztül nem volt lázas azért.
2013. febr. 6. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Rosszul. Ennél már csak az a rosszabb, amikor egyszerre a három gyerek csinálja ugyanezt... :o( (Decemberben volt egy ilyen három hétig tartó hullámunk. Egy beteg gyerek, aztán kettő, aztán három, aztán megint kettő, majd három, és aztán lassú javulás...)

Sajnálom, és mihamarabbi gyógyulást a kisfiadnak!

2013. febr. 6. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én mindig nagyon rosszul viselem, teljesen ideges feszült stresszes és kimerült vagyok olyankor. Iszonyúan zavar hogy nem tudom helyettük legyőzni a betegséget tehát nyilván az ő szervezetüknek kell megküzdeni vele de nézni a szenvedésüket az elgyötört kis arcukat na ez nekem nagyon rosszul esik.

Amikor betegek (szerencsére nem gyakran)akkor úgy szokott lenni hogy miután ők meggyógyultak rajtam vmi nagy fáradtság lesz úrrá olyankor lefekszem este 8kor amikor ők és alszok másnapig mert totál kimerülök pszichésen. Sokszor előfordul hogy miután ők meggyógyultak abban a pillanatban felmegy a lázam elkezd fájni a torkom stb. Addig nem betegszem le míg ők betegek, de utána menthetetlenül...:(

2013. febr. 6. 12:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Hű, hát akkor egy gyerekkel nem is panaszkodom, mi lehet hárommal:-(Igen, az ember agyban fárad el ilyenkor a legjobban.Az már csak egy plussz hogy én is mindig elkapom tőle, meg általában az apja is.
2013. febr. 6. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kettővel csinálom, a kicsi 10 hónapos a nagy 3 éves. Igaz ők nem lázasak de a nagy befulladt a kicsinek hörghurutja van alig iszik, eszik. már teljesen kikészülök ma is sírógörcsöm volt.
2013. febr. 6. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ó, te szegény, neked is csak kitartást tudok kívánni!
2013. febr. 6. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Most nagyon nehezen, 39fok feletti lázzal a fiam őrjöng, hogy ő nem lázas nem beteg és neki mesét kell néznie. Alvásidőben.

Szóval megyek lecsapom aludja ki magát.

2013. febr. 6. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg szerintem nem rosszabb hárommal sem, mint eggyel, inkább csak fizikailag megterhelőbb, mert amikor egyet elaltatunk, tuti hogy nyöszörögni kezd egy másik...

Egyszer voltam kórházban 5 napig az elsővel, annál nincs rosszabb szerintem.

Amíg otthon ápolható egy gyerek, addig kibírható, nagyon-nagyon kipurcan az ember, de egyszer csak vége van. Most már a tavasz is közelebb egy picivel. Úgyhogy fel a fejjel!

2013. febr. 6. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk szombaton volt 3 hete, hogy tart a betegség, persze láz már nem. 2 kicsi orrát szivom fél óránként :( . Én is megbetegedtem és semi segitségem sincs, a férjem csak esténként van itthon. Ráadásul 2 héten keresztül mindig hányt valamelyik kicsim a köhögéstől. Én már nagyon rosszul birom, jó lenne egy kicsit emberek közé menni, mert hetek óta szinte csak az orvos az egyetlen társaságom. Majdcsak jobb lesz.
2013. febr. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!