Miért kell a bölcsődében a kisfiúknak a harisnyára rövidnadrágot ráadni?
Azért ez durva...és akkor hogy mennek ki az udvarra? Harisnya nélkül???
Volt szerencsém a beszoktatási idő alatt jobban belelátni ebbe az életbe. Szerintem azért lehet, mert pl nálunk egy dadus, és egy ovónő van 24 gyerekre (daduska sincs mindig ott), tehát úgy látam ez nekik csak macera, mert a kicsi még egy melegítővel elboldogul visszahúzni, de lehet hogy a harisnya csak félig menne.
Nálunk nem kell, de lehet. A harisnya ahogy írták, azért kell, hogy egyszerűbb legyen az öltöztetés az udvarra. (Többek szavából azt veszem ki, hogy nehezményezik, hogy a bölcsiben a gondozók inkább nem vacakolnak a harisnyával, s így nekik egyszerűbb. Hát azért akinek több kicsi gyereke van, tudhatja, milyen öltöztetni ezeket a csöppségeket, úgyhogy nekem semmi kifogásom az ellen, hogy egyszerűsítsük meg a dolgukat. Persze nem arról beszélek, amikor inkább nem adnak rájuk semmit, hanem a napközbeni harisnyás viseletről.)
Én inkább adok a fiamra még egy rövidnacit, mint hogy egész nap csak harisnyában legyen, nekem az még úgy sem tetszik. Nem kötelező, a szülőre bízzák. Csak az kérték, legyen rajta harisnya is, ami teljesen érthető.
Mi ugyan szabadidőnaciban vagyunk, de láttam bent néha fiúkat így öltözve, ahogy írod, harisnya+ rövidnaci. Szerintem a rövidnaci azért kell, mert egy szál harisnya a bugyi fölött kevés, ha leülnek játék közben a földre és szerintem tartja is a harisnyát és nem csúszik le.
Szerintem ez nagyon praktikus öltözet!
Én megőrülök a harisnyától, állandóan lógott rajtam az ülepe, mindig huzogatni kellett, felnőtt nőként is ruhellem , ezért nincs abban a törp.
a fiam ovis,3,5 éves
2-3 éves koráig bölcsis volt
na ott nem volt előírás a harisnya+rövidnaci,de nem is vitték ki őket egész télen
most az oviban kifejezetten kérték,mert nincs arra kapacitás,hogy levegyék róla a melegítőt,fel a harisnyát,arra overall,csizma,kabát stb
így csak le a rövidnaci,fel az overall
szerintem is bénán néz ki,de inkább,mint hogy beteg legyen
a fiamnak van vagy 5 kesztyűje,csini pókemberes is,meg mindenféle vagány,de nem hajlandó felvenni,csak nagyon ritkán,amikor már lefagyott a keze.pedig bele van fűzve a kabát ujjába.
nálunk egyébként figyelnek az öltözködésre,behúzzák a felsőt a harisnyába,nincs kint a derekuk,ráadják azt,amit te kikészítesz,ha hidegebb van vagy melegebb,akkor annak megfelelően öltöztetik.az én fiam úgy van bent,hogy harisnya,rövidnaci,atléta,boxergatya,vékony hosszú ujjú póló.ha nincs nagyon hideg,akkor felülre nem készítek ki semmit,ha mínusz van,akkor egy kötött mellényt.az sem jó,ha a kabát alá még vastag pulcsi is megy,mert leizzad és még jobban megfázik
a kislányoknak egyszerűbb dolguk van,ott harisnya+szoknya vagy leggings játszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!