Hogy lehetne erről leszoktatni és vajon miért jön át hozzánk?
Figyelt kérdés
3 éves a lányunk és szinte minden nap felkel éjjel és átjön hozzánk (nem inni, nem pisilni, nem éhes stb. ). Felkel átjön, bebújik hozzánk és már alszik is. Mikor kérdeztem azt mondta fél, de nem mondja meg, hogy mitől! Nemrég lett ovis.2013. febr. 3. 12:23
1/5 anonim válasza:
Köszi,akkor én már nem is írom ki dettó ugyanezt a kérdésemet!Nálunk is 3 éves,fiú.azt mondta fél a szobájában nem akar ott lenni.Most átrendeztük a lakást,meg kapta a mi szobánkat a kistesójával együtt,tehát már egyedül sincs,mégis minden áldott éjjel jön...tehát a válaszokat én is várnám és köszönöm.
2/5 anonim válasza:
Mi is ébredtünk már 4en az ágyban. Fiam is rendszeresen nem tudok aludni az ágyamban felkiálltással jön át.
Néha a bagoly zavarta fel:)
3/5 anonim válasza:
Nekem is felébred a lányom néha. De ha ott áll mellettem akkor fogom és vissza viszem a szobájába, betakarom, és ha nem akar egyedül lenni, akkor ott alszom a kanappéján. ìgy tudja hogy az ágyában marad, de ha baj van anya ott van velem. ez nem is rendszerezödött.
4/5 anonim válasza:
A lányom is csinálta, amikor elkezdte a bölcsit. Szinte mi sem éjjel vándorolt, nem győztem visszavinni. Aztán megszűnt, elmúlt. Mostanában csak reggel jön, ébredés után.
5/5 anonim válasza:
Erről nem lehet leszoktatni, magától meg fog szűnni. Mi is végigcsináltuk ezt. Semmi nem használt. Ha visszavittem, sírt, ha kijöttem hisztizett és utánam jött. Végül beletörődtem, és ráhagytam, de legalább tudtunk aludni. Reggel elmagyaráztam neki, miért nem jó ez. Kb. egy évig tartott, aztán szép lassan megszűnt. Kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!