Normális ez? Hugom kisfia 3 éves, állandóan fogdossa a
kukiját.
Figyelt kérdés
Ha megkérdezi, azt mondja nem fáj nem viszket nem kell pisilni. Miért van ez?
2009. szept. 3. 19:09
1/10 anonim válasza:
miért te nem szoktál masztizni?:O
2009. szept. 3. 19:20
2/10 anonim válasza:
Mert kisfiú,és a fiúk úgy kapaszkodnak a fütyijükbe,mintha elhagynák ha nem vigyáznak.:))Semmi abnormális nincs benne,sőt,természetes.Jó érzés,hát szorongatja.Szépen meg lehet vele beszélni,h mások előtt engedje el,ez az ő magánügye,másra nem tartozik.
2009. szept. 3. 20:27
3/10 anonim válasza:
a 9 hós kisfiam pelenkázásnál / fürdésnél meg amikor lekerül a pelus húzogatja.. Orvos azt mondta h természetes. Ugy ahogy a lábát is nézegeti, ezt is. Ráadásul a kukiját ritkábban látja szóval érdekes dolog:D
2009. szept. 3. 21:09
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:)
2009. szept. 3. 21:09
5/10 anonim válasza:
Igen az enyém is csinálja, ha kicsomagolom a pelusból, de amikor a 2 év körüli baba leszokik a pelusról és már csak bugyiba van napközben akkor rá kell szólni, mert nem illik egyfolytában fogdosni.
A nagyobbik fiam nem csinálta, szemben a 30 éves! unokatesóimmal. Már észre sem veszik. Undorító!
2009. szept. 3. 23:15
6/10 anonim válasza:
Szerintem sem természetes, ha ezt csinálja. Egy csomó felnőtt férfi is fogdossa, az sem túl gusztusos, ráadásul a gyerekek imádják a felnőtteket utánozni. Én ismertem olyan kisfiút, aki feszültség levezetőnek használta. Érdemes lenne átgondolni, mióta csinálja, történt-e valami akkor v. mostanában.
2009. szept. 4. 09:02
7/10 anonim válasza:
Az én hétévesem szerencsére sose csinálta, viszont a 9 éves öcsém évek óta állandóan babrálja a kukiját. Undorító! Rá szoktam szólni normálisan, hogy ne fogdosd, gusztustalan, de nem érdekli.
2009. szept. 4. 09:21
8/10 anonim válasza:
Egy 9 évessel nem sokat tudsz már csinálni.
Rögtön az elején kell rászólni, 2-3 évesen.
2009. szept. 4. 10:41
9/10 anonim válasza:
Régebben olvastam hogy a szeretet hiány lehet az oka, nem mondom hogy így van csak ezt a lehetőséget is gondoljátok át. Nem mindenki csinálja és neki ez jó érzés és megnyugtatás, szerintem nem természetes. Nekem is van fiam.
2009. szept. 4. 11:30
10/10 anonim válasza:
Hát én azért nem mondanám azt egy gyereknek hogy amit csinál az gusztustalan. Az én fiam is szokta csinálni, szépen szólok neki hogy mások előtt nem illik ilyet csinálni.
Egyébként még csak annyit kérdeznék, azoktól akik leteremtik a gyereket ezért az mit csinál amikor társaságban pukizik vagy éppen büfizik egyet? Az nem gusztustalan?
Orvos vélemény szerint teljesen normális hogy felfedezik a testüket. És mivel nem hülyék ezért rájönnek hogy az jó amit ott lenn csinál.ezért csinálja.Ha rossz lenne biztos nem piszkálná. Ja és egyébként a lányok is piszkálják a nunijukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!