Rossz anya vagyok, ha beadom bölcsibe?
A lányom 27 hónapos lesz,van egy közel 5 hónapos tesója is.
Eddig bölcsibe csak a dolgozó szülök gyermekeit vették be,de mivel kevesen vannak, mostmár bárki beírathatja a gyermekét.
A nagylányom nagyon ügyes, szobatiszta, folyékonyan beszél, és nagyon nagy szüksége lenne gyerektársaságra. Itthon sokszor csak bolyong a lakásban, hiába találok ki jobbnál jobb játékokat. Ha ittvan a kis barátnője mint akit kicseréltek,ráadásul nem utolsó szempont,hogy a kistesó extra nyűgös baba, sokat sír, és a nagy is hisztisebb ezeken a napokon, sokszor mondja,hogy a tesó már megint sír:(:(:(
Jót tenni neki a közösség, de teli vagyok kételyekkel. Még ha csak egy fél napra is adom be,nagyon jól érezné magát.
azért lennél rossz anya mert figyelsz a gyereked szükségletére???
nem hiszen h az lennél
ha ott jól elvan akkor miért ne ? egy fél napra nem lesz neki rossz ...
Szerintem vidd a bölcsibe. Jó lesz ott neki, élvezni fogja.
Nem ettől rossz anyuka valaki. Nekem is volt bűntudatom amikor oviba vittem a gyerekem fél évvel a 2-ik szülinapja után, de nagyon szerette második nap már hazaküldött. Akkor tudtam, jól döntöttem.
Férjem elég rég óta nem talál állást magának, ezért itthon van.
Kislányunk bölcsis már szeptember óta, és imád menni. Tudja, hogy az apja itthon van addig, mégis a bölcsit választja, mert ott vannak a kis barátai, velük jobban el tud játszani, mint apával kettesben.
Nem mondom, hogy rengeteget fejlődött volna a bölcsitől, szerencsére semmi rosszat sem hozott haza a náthán kívül:)
Én azt mondom,hogy nyugodtan add be, ha nem félsz a bacilusoktól vírusoktól, mert az bizony elkerülhetetlen lesz. (Persze vannak kivételek)
Én jártam bölcsibe. Nem érzem azt, hogy rossz anyám lenne, mert beadott...:DD
Sőt, az enyém a világ legjobb anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!