Lesz ma Családi utalás?
Ma utaltak, de csak hétfőn lehet levenni!
Párom mondjuk Mkb-s és neki szombaton is jóváír!
Elég szomoru hogy rájuk nem vonatkozik!
Viszont ha 3.a vasárnapra esik mint pl most akkor igenis pénteken kellene hogy rajta legyen a pénz!
Hiszen ilyenkor mindenkinek kell a pénz mert hónap végén senkinek sincs
Köszi a választ
Mert a fizetést sem értettem soha hogy a 10.ig az náluk miért azt jelenti hogy 10.kén lesz rajta!!!
Lányok!
Csak óvatosan a leszólásokkal!
Nem tudjátok,ki mennyiből próbál beosztani...
Nem tudjátok,hogy milyen helyzetbe kerülhettek és még nektek is jelenthet ez nagyon nagy problémát!
Szomorú,hogy mennyi nagyon rendes és dolgos család él egyik napról a másikra...nem kell ítélkezni.
Van az az összeg ,amit egyszerűen képtelenség beosztani,vagy jöhet egy nem tervezett kiadás és dől az egész...!
Nagyon nagyon sajnálok mindenkit,akinek ilyen nehéz a helyzete!!!
Én a környezetemben segiteni szoktam a nehezebb helyzetben lévőkön,bár soha nem kérnek...csak úgy magamtól!
Köszönöm a megértésedet kedves 10 válaszoló!!
Végre meg is ért valaki!!
Igen sajnos elmondanám hogy a pelenkát a kicsinek kiszámolom meddig mennyi marad hogy jövünk ki!
Mielőtt belemásznának az életembe elmondom mikor a kicsi megszületett rá 2 hónapra elhagyott minket a gyerekem apja!!
És ezért vagyunk ilyen rossz helyzetben!
16.08-as hsz vagyok
Az kemény!!!
Sajnálom,hogy ennyire nehéz a helyzeted,de biztos vagyok benne,hogy erős vagy és rendben lesz minden !
Minden jót kivánok nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!