Meddig érvényes egy kórházi beutaló?
Nálunk sajnos nagyon bunkók a kórházban, és nem hiszem ,hogy ellátnák beutaló nélkül. Amikor a kisfiamnak az első kruppos rohama volt azonnal bevittük kocsival a kórházba. Onnan elhajtottak az ügyeletre ,hogy először kérjünk beutalót, mert anélkül nem vehetik fel az osztályra.
Sajnos csak ez az egy kórház van, kisvárosban élünk.
Valamennyi főtt krumplit evett, meg 2-3 korty teát ivott.
Egyenlőre még bizakodom, hogy délután elkezd inni, mert nagyon nem szeretnék kórházba menni. Én is hányok, a 4 évesem is hányik és hasmenése van, férjem kibérelte az egyik vécét, de mi azért iszunk, tudjuk hogy muszáj. A kicsit féltem nagyon. Ha megfenyegetem hogy elviszem injekcióra akkor hajlandó inni valamennyit.
Szerintem az evést most hanyagold. Itasd! Ilyenkor tök mindegy mit iszik csak igyon! (persze a tejtermékek felejtősek most)
Én a végén már mindenfélét adtam a gyereknek, csak igyon. A vizet nem itták rendesen, teát eleve nem szeretik. Szörpöt, kubut, szénsavtól kikevert kólát, fantát kaptak és ezekből ittak rendesen.
Jobbulást
Mikor megkérdeztem a kórházban, mikor bent voltunk a rota miatt, hogy mennyit kell egy nap innia a gyerekeimnek, azt mondták, hogy 1 litert, akkor tudnak hazaengedni minket.
Akkor a fiam 2 éves volt, a kislányom 10 hónapos. Ha lázas is a gyermeked, akkor szerintem vidd be, mert a 2-3 korty tea akkor nem elég, főleg, ha hasmenése is van és még hány is mellette. Ha kortyonként issza, az jó, de nem úgy kell érteni, hogy óránként 2-3 korty, hanem legalább 5 percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!