4-5 éves gyermeked át szokott költözni a szülői ágyba éjszakánként?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 20:58
1/6 anonim válasza:
5 éves múlt a fiam. Ha apa dolgozik éjjel (heti 3 alk.) akkor itt alszik a szülői ágyban, és van hogy más alkalmakkor is "megérkezik" hajnaltájt :) Ami azért érdekes mert kicsi baba korától egészen 2-3 hóval ezelőttig csak a saját ágyában aludt. Van egy huga is, ő a saját ágyában alszik.
2/6 anonim válasza:
Ritkán,talánt 2-3 hetente egyszer előfordul. 4 múlt novemberben a lányom
3/6 anonim válasza:
A kisfiam 4 és fél éves koráig (a hugi születéséig) a saját ágyában aludt, soha nem jött át éjszaka. Tavaly február óta köztünk alszik, semmivel nem tudom visszacsalni az ágyába, bár hozzáteszem, hogy szegénykém elég beteges, és amikor beteg, akkor én szeretem, ha köztünk alszik, így nyugodtabb vagyok.
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy mivel, hogyan lehet visszaszoktatni, azt szívesen olvasnám! :)
4/6 anonim válasza:
nem éjszaka inkább hajnalban olyan 4 óra felé jön át.hetente úgy 3*.minket nem zavar,szerintem le fog szokni róla.
5/6 anonim válasza:
Nallunk is olyan hajnali 4 korul atjon. Mi mar fel sem ebredunk ra. :)) Csak bemaszik kozenk, magara huzza a takarot es alszik is tovabb. Csak reggel ebredeskor vesszuk eszre, hogy ott van koztunk. :)
6/6 anonim válasza:
dettó mint az előző. Valamikor hajnalban átjön, befekszik és kész. Megölelem és alszunk. 5 éves fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!