Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 év körüli gyerkőcöd mettől-m...

4 év körüli gyerkőcöd mettől-meddig alszik éjjel, és nappal mennyit alszik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is az van, hogy próbálják altatni, néha sikerül, néha nem. Mivel én is pont most itthon vagyok a tesóval, elhozom inkább, így este gyorsan elalszik.

A harmadik évben, amikor még ovis lesz, de én már megint dolgozom, akkor nem fogom tudni elhozni nyilván, de az óvónő mondta, hogy a nagycsoportosoknak ilyenkor már engedélyezett a csöndes szabadfoglalkozás, úgyhogy megnyugtatott.

Amúgy az oviban én sem aludtam már délután, akkor végig kellett feküdnöm a 2 órát. Szó szerint a plafont néztem két órági, utáltam!

2013. jan. 27. 07:00
 12/13 anonim ***** válasza:
6-os voltam, bocsi ez kimaradt
2013. jan. 27. 07:01
 13/13 csodafarkas válasza:
Úr Isten, milyen szenvedés lehet egy gyereknek két órán át csendben feküdni az ágyban! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de bennem még élénken él, mennyivel lassabban telt az idő kiskoromban. Egy komplett délutánnak tűnt két óra hossza. Hülye sztereotípiák, hogy minden gyereknek szüksége van délutáni alvásra. Persze az ott dolgozóknak könnyebb, addig sem kell dolgozni.
2013. máj. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!