Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik használtak már Lymphomyos...

Akik használtak már Lymphomyosot cseppet, hogyan adagoltátok?

Figyelt kérdés

Kisfiam három éves, és már másodszor van mandulagyulladása egy hónapon belül. Ezen kívül folyton náthás és gyakran piros a torka. A gyerekorvosunk elzárkózik a homeopátiától, ahogy a fül-orr-gégész is. Szóval, akik már használták: hogyan adagoltátok, és mennyi ideig használtátok? Amikor nem volt tünet, akkor kúraszerűen, vagy hogyan?

Köszönöm!

2013. jan. 18. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Épp a napokban kérdeztem rá a patikában. A lányom is

éves. Azt mondták 12 éves kor alatt nem ajánlott. :(

2013. jan. 18. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a patikában, hogy azért nem ajánlják, mert alkoholtartalma van (ahogy pl. sok köptetőnek is), de ettől függetlenül szokták alkalmazni 12 éves kor alatt. Csak azért bizonytalanodtam el, mert a patikában azt mondták, hogy adjam a betegtájékoztatóban szereplő 3*15 cseppet, azt viszont sokallom egy kicsit... Ezért a kérdés.
2013. jan. 18. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 volt a nagyobbik fiam, amikor megnagyobbodott mandulára szedte és 3x7 cseppet ajánlott neki a homeos doki, min. 2 hónapig.
2013. jan. 19. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2013. jan. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!