Mennyi idősen vittétek először szánkózni a gyereket?
Figyelt kérdés
Tetszett neki? :)2013. jan. 14. 19:18
1/8 anonim válasza:
novemberi születésű, 1 évesen húztuk, 2 évesen csúsztunk is vele töltésen, 3 évesen egyedűl csúszott. Imádja!
2/8 anonim válasza:
1 éves volt, beöltöztettem, takaró meg mindenek, megtettem vele 250m-t és hirtelen furcsává vált a szánkó. Hátranéztem, elaludt rajta és félig kidőlt oldalra a karfás szánkóból. Nagy élmény volt :)
3/8 anonim válasza:
7 hónaposan elsőnek(pienőszéket Apa ráerősítette a műanyag bobra és be volt kötve) nagyon élvezte
1,5 évesen domboldalon velem/Apával szánkón
2,5 évesen(hasalva,kapaszkodva) domboldalon szánkón egyedül.
4/8 anonim válasza:
Most ezen a télen 20 hónaposan szánkózott először és imádja tavaly 8 hónaposan még kicsi lett volna hozzá.
5/8 anonim válasza:
4 hónaposan, a mózest felraktuk a szánkóra, és uzsgyi. Tetszett neki, jókat aludt így.
6/8 anonim válasza:
2 évesen húztam, most 3 évesen egyedül csúszik de csak nagyon kicsi dombról :)
7/8 anonim válasza:
10 hónaposan. Nagyon élvezte, csak sajnos nem sokáig volt hó.
8/8 anonim válasza:
Most 16 hónaposan vittük először, tavaly még kicsi lett volna hozzá 4 hónaposan. A szánkózást élvezi, a havat már kevésbé. Levettem róla a kesztyűt és a kezébe adtam egy kis havat, hogy érezze is...akkor még nem üvöltött, de amint elesett és kb. 10 mp-ig próbált a hóban felállni, máris sírás lett belőle, az már túl hideg volt neki. Szépen elterveztem, hogy majd hóembert építünk és dobáljuk hógolyóval Apát, hát ebből csak az lett, hogy a visszamászott a szánkóba és a jó meleg bundazsákban noszogatta az apját, hogy húzza még :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!