A cumis üveget a gyerek mennyi idös koråtòl hagytåtok el teljesen?
Ne haragudj, de akinek nincs még gyereke, az miért ítélkezik, vagy egyáltalán mond véleményt arról, aminek soha nem volt a részese, amiben nulla tapasztalata van?
Tudod, van egy olyan mondás, hogy "amíg nem jártál az én cipőmben, addig ne ítélkezz felettem".
Az én kislányom másfél éves kora után hagyta el a cumisüveget. Én sem helyeslem, ha cumisüveg függő egy nagy gyerek, de szerintem az ő dolguk. Van tapasztalatom, mégsem szólnék bele, hacsak nem kérnének tanácsot. Van amit meg én szúrok el, ennyi.
Biztosan van valami furcsaság a te életedben is, nemde? Kiében nincs?
Szerintem nyugodj meg, érettségiig mindenki leszokik a cumisüvegről! :)
Utolsó válaszoló,nagyon felhúztál.
Nem ítélkeztem és mint láthatod,nem is szóltam bele.A kérdésem az volt,hogy mi számít átlagnak a témában és pont azért kérdeztem,hogy ha az enyém megszületik,akkor addigra tudjam.Igen,az ismerősöm gyereke 6 éves,ezt csak példának írtam,olvasd el a kérdést.
Amúgy meg ha ítélkeznék is bármilyen helyzet felett,ahhoz is jogom volna attól még,hogy nem vagyok benne valamilyen helyzetben.Elnézést,hogy van saját véleményem.Ilyen erővel senki meg ne szólaljon...
Minősíthetetlen a stílusod.Inkább aludd ki magad és net helyett törődj a férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!