Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A cumis üveget a gyerek...

A cumis üveget a gyerek mennyi idös koråtòl hagytåtok el teljesen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 22:13
1 2
 1/13 Timóca Szamóca ***** válasza:
Gyerekfügö,ki hogy ragaszkodik hozzá.Az enyém 3 éves múlt,mire egyedül letette,nem vettem el töle.Ö nem cumizott,ezért lehet az halyettesítette,megnyugtatta.
2013. jan. 11. 22:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor 4 éves kor körül még természetesnek szåmìt?
2013. jan. 11. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Abszolult nem. Fiam 1 évesen már lerakta, de legkésőbb 2 éves korig én tuti elvenném. Baromi rossz a fogaknak.
2013. jan. 11. 23:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs gyerek,de tudok olyat,ahol a 6 (!) éves gyerek abból issza a tejet.Furcsa volt.Jöhetnek még válaszok,hogy mennyi idő az átlag.
2013. jan. 11. 23:10
 5/13 Timóca Szamóca ***** válasza:
Hát az már viszont tényleg furi...anyukája mit mond erröl?nem gondolja,hogy lassan iskolaérett gyereke letehetné már azt az üveget?
2013. jan. 11. 23:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem említettem nekik,mert nem akarok beleszólni az életükbe.Gondolom azért idén már leszoktatják.
2013. jan. 12. 00:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de akinek nincs még gyereke, az miért ítélkezik, vagy egyáltalán mond véleményt arról, aminek soha nem volt a részese, amiben nulla tapasztalata van?

Tudod, van egy olyan mondás, hogy "amíg nem jártál az én cipőmben, addig ne ítélkezz felettem".

Az én kislányom másfél éves kora után hagyta el a cumisüveget. Én sem helyeslem, ha cumisüveg függő egy nagy gyerek, de szerintem az ő dolguk. Van tapasztalatom, mégsem szólnék bele, hacsak nem kérnének tanácsot. Van amit meg én szúrok el, ennyi.

Biztosan van valami furcsaság a te életedben is, nemde? Kiében nincs?

Szerintem nyugodj meg, érettségiig mindenki leszokik a cumisüvegről! :)

2013. jan. 12. 00:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló,nagyon felhúztál.

Nem ítélkeztem és mint láthatod,nem is szóltam bele.A kérdésem az volt,hogy mi számít átlagnak a témában és pont azért kérdeztem,hogy ha az enyém megszületik,akkor addigra tudjam.Igen,az ismerősöm gyereke 6 éves,ezt csak példának írtam,olvasd el a kérdést.

Amúgy meg ha ítélkeznék is bármilyen helyzet felett,ahhoz is jogom volna attól még,hogy nem vagyok benne valamilyen helyzetben.Elnézést,hogy van saját véleményem.Ilyen erővel senki meg ne szólaljon...

Minősíthetetlen a stílusod.Inkább aludd ki magad és net helyett törődj a férjeddel.

2013. jan. 12. 01:35
 9/13 anonim ***** válasza:
4,5 éves,abból issza tejet.Nem mindegy?
2013. jan. 12. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:
4 evesen tette le, addig reggel es este abbol kakaozott. Sot, az ejjeli pelust is akkor hagyta el. Engem sosem erdekelt, h ki mit szol, neki eddig volt ezekre szuksege.
2013. jan. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!