2.5 éves gyermeknél hol mérünk testhöt? végbél, hónalj, fül?
Ne kínlaszd a végbeles méréssel....
Hónálj!!!!Ültesd az öledbe,tedd a hóna alá,aztán öleld át,h ne csússzon ki.Addig játszatok.
Jaj nehogy a fenekébe tedd ekkora gyereknek a hőmérőt.
Nyugodtan a hóna alatt.
Én a nem egészen 2 évesemnek is a hónaljába mérem. Igaz ez ellen is hadakozik, de a végben méréstől meg lilára ordítja a fejét.
A fülhőmérők meg nem a legbízhatóbbak.
Vagy fülhőmérőzünk, vagy hónalj. De ő másfél. Jobban izeg-mozog.
Végbélben én sem preferálom. Emlékszem még arra is mikor kicsi voltam és nekem mérték ott. Brr.
Még attól is lelkifurkám van, ha kúpot adok a gyereknek...
Több digitálisunk is van, de nekem is és neki is alig méri ott a hőt, pedig higyjétek el jól csinálom.
Nekünk nagyon fontos a lehető legpontosabb hő megállapítása (extrém magas lázra hajlamos, ma reggel is 39,4 fokra ébredt a 2,5 éves lányom)ezért én szájban, nyelv alatt mérem neki
soha egyetlen egyszer sem mértem végbélben a fiam hőmérsékletét,pedig 3,5 éves,és jópárszor volt már lázas
mindig hónalj
3,5 éves és én még popsiban mérem, nem ugrál, nem tiltakozik.
Hónaljban is mértem neki, de úgy éreztem túl alacsonyat mutat, ezért megmértem popsiban, és jól tettem. Az eltérés egy egész Cfok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!