Kecskeméten Aranykapu magánóvodáról írna valaki?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne milyen ez az ovi,megéri e a pénzt és milyen az angol oktatás. És milyenek a nevelők?2013. jan. 7. 13:52
2/10 A kérdező kommentje:
JÓISTEN!!!Kicsit bővebben??? Leírnád a tapasztalatod?
2013. jan. 7. 19:00
3/10 anonim válasza:
nem komolyan írtam ne ijedj meg bocs ha megijesztettelek :/
5/10 anonim válasza:
De akkor mi a sz@rnak írsz ha nemtudsz érdemben válaszolni!!Mit szórakozol itt???
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es válaszoló!!! Nem akartam tegnap kommentelni,mert kicifráztam volna nagyon...
Ma voltunk megnézni az "egységet" :) és nagyon szimpatikus minden. :)
2013. jan. 8. 14:48
7/10 A kérdező kommentje:
BOCS!!! 5-ös válaszoló ... :P
2013. jan. 8. 14:49
8/10 anonim válasza:
5-ös vagyok!
Örülök neki,hogy szimpi a hely,csak azért jelöltem be a kérdést mert az egyik barátnőm is most akarja odavinni a kisfiát és csak kíváncsi voltam miket írnak róla...erre jön egy ilyen válaszoló mint egyeske és akkor még utánna odabiggyeszti,hogy csak szórakozik,és bakker 41 éves nő???Ez sztem biztos csak vicc.Legszívesebben az ilyeneket felrúgnám a Marsra!
Na szóval,sok sikert a beszokatáshoz!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! ;)
2013. jan. 9. 09:51
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Most nekünk is aktuális lenne az ovi téma. Tudnál esetleg tapasztalatokat írni?
Köszönöm előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!