Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted ez így helyes? Nem...

Szerinted ez így helyes? Nem ártok a gyereknek?

Figyelt kérdés

délután 1-3-ig alszik, de mindig én keltem fel. pedig aludna ő tovább is.

másfél éves múlt.

2013. jan. 4. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az alvás nagyon jótékony, hasznos az agy és az idegrendszer fejlődésében. Én biztosan nem kelteném fel, kivéve, ha ezért tényleg nem aludna este tízig, mert az pedig ismét egy tudományos állítás, hogy az éjfél előtti alvás a legfontosabb. Dönts érzésed szerint, az anyai ösztönök nem csalnak... :-)
2013. jan. 11. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én keltem a délutáni alvásból. De csak úgy, hogy ne maradjon fáradt, nyűgös, tehát lassan ő is ébredne magától. Mindenzt azért, mert így is féltízkor megyünk aludni. És örülök, ha nem forgolódik még fél órát. Van hogy tízkor alszik el. Reggel 7 és 8 között ébred. Ha nem kelteném, nem is tudom, mikor tudna elaludni. Egész nap jókedvű, elfoglalt így is.
2013. jan. 11. 13:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Kipróbálom mikor kelne fel magától.
2013. jan. 11. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt hittem, azért kelted, mert így nem alszik el este.

Nehogy felkeltsd, nem véletlen alszik. Néha-néha oké a keltés, de minden nap ne. Még pici nagyon, hagyd békén, ne keltsd fel.

Hosszútávon igen, ártasz vele.

2013. jan. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!