Általában mennyire anyásak a kislányok, ha mindkét szülő jelen van az életébe?
Anya a minden!!!!!Akár mit csinálsz vele te leszel az első.Nálunk is apa mindent ráenged, és mégis anya kell. És elsőnek: Én is szoktam kiabálni a gyerekkel, meg minden anyuka.
Amúgy mind a kettőnkhöz ragaszkodik.
ha te vagy aki foglalkozik vele a kiabálások ellenére, hozzád fog ragaszkodni. Mivel az apjára nem számíthat és következetlen is, azt csinál a gyerek vele, amit akar. A gyereknek szabály kell és szeretet, a kiabálást meg majd betudja annak, hogy anya ilyen, néha kiabál. De ne lepődj meg, ha ő is kiabálni fog, mert azt hiszi, ez a minta.
Nem tudom, mennyi idős, de legyen meg az ideje, amikor csak vele foglalkozol, pl. du. alvás után 2-3 órát és lefekvés előtt egy órát. Amúgy meg játsszon el magában. Akkor tudja, anya mikor szabad a számára és ehhez fog alkalmazkodni. Persze idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!