A Ti 2.5 év körüli gyereketekkel is egész nap harcolni kell? Nem borultok ki?
Figyelt kérdés
Kislányom a héten volt 2.5 éves ,és az egész álló napunk egy nagy harc:(Bármit mondok,csak azért sem,vagy még csak ezt,meg csak azt és húzza az időt,totojázik.Minden kis sz@rért földhöz vágja magát,és mint egy színésznő műordításba kezd.És ez megy hónapok óta.Annyira elegem van,hogy azt el sem tudom mondani:(((Már rettegek a reggelektől,mert kezdődik minden előröl:(Más ilyen korú is ezt csinálja?Vagy csak engem tüntet ki a gyerekem???2012. dec. 30. 13:14
11/12 anonim válasza:
A hisztit hagyd figyelmen kívül. Egyszerűen menj ki a szobából, és csak akkor figyelj rá újból ha már abbahagyta. Ha nem akar öltözni, otthon marad. Én is megcsinálnám amit előttem írtak, hogy egyszer nélküle mennék ki. Persze csak fél percre, ott állnék az ajtó másik felén, neki hosszú idő lesz az is.
12/12 anonim válasza:
De ismerős.A sparos hozzászólásról az én 2,5 éves ördög kisfiam jutott az eszembe.Mintha én írtam volna.Vele ugyanilyen a vásárlás.Kínszenvedés:(És még,hogy a borzalmas viselkedésére tegyek egy lapáttal, csúnyán is beszél.:(:(Ami nagyobb probléma,hogy a csúnya beszédjét mindenki érti:(Láttam itt jó tanácsokat,megfogadom,hátha beválik,de én már erre sem látok esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!